(Poistunut julkaisusta)

Project Controller Kotkaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018Työn kuvaus:
  Työn kuvaus:
Rekrytoimme kansainväliselle asiakkaallemme Kotkaan Project Controllerin urakointiin liittyviin valvonta- ja ohjaustehtäviin sekä vastaamaan sopimusteknisistä asioista. Työsuhde on määräaikainen yli vuoden kestävä projekti. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille.
 
Toivomme sinulta:
- soveltuvaa kaupallista koulutusta,
- vankkaa projektinhallintakokemusta laajoista ja kansainvälisistä projekteista,
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia (SAP-osaaminen),
- englannin ja suomen hyvää suullista sekä kirjallista osaamista sekä
- satunnaista matkustusvalmiutta.
 
Etsimme itsevarmaa ja yhteistyökykyistä tiimipelaajaa, joka osaa toimia joustavasti sekä on tottunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Tehtävän pääpaino on kustannusten seurannassa, jonka lisäksi työskentelet toimituksiin, laskutukseen ja laatuun liittyvissä asioissa. Osallistut myös hankintoihin, dokumentoit/ raportoit säännöllisesti sekä edesautat hyvää tiimihenkeä. Olet aktiivisesti yhteydessä projekteihin liittyviin ulkoisiin sekä sisäisiin sidosryhmiin.

 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle erittäin vastuullisen roolin,  monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Tehtävässä pääset konkreettisesti vaikuttamaan projektien onnistumiseen.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo.11-12 ja klo. 14-15 Adecco: HR Consultant Sami Mentula, p. 040 358 2035, sami.mentula@adecco.fi
 
Hae tehtävään 27.5.2018 mennessä lähettämällä englanninkielinen ansioluettelosi ja saatekirjeesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Asiakkaan tehtävänimike:  Project Controller


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka