(Poistunut julkaisusta)

Project Controller / Keliber Oy, Kokkola
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019


Keliber Oy on suomalainen kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa muun muassa sähköautojen akuissa käytettävää litiumhydroksidia kasvavan akkumarkkinan tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla Euroopan ensimmäinen akkulaatuista litiumhydroksidia omista malmivaroista tuottava yhtiö. (www.keliber.fi)

Toimintamme edistää liikenteen sähköistymistä, millä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Kestävä kehitys ja turvallisuus ovat myös kaiken oman toimintamme lähtökohta. Sitoudumme pitämään toimintamme vaikutukset ympäristöön mahdollisimman pieninä käyttämällä luonnonvaroja tehokkaasti. Keliberin keskeisiä arvoja ovat innovatiivisuus, kehittyminen ja kehittymisen halu sekä avoimuus ja rehellisyys.

Näetkö numeroiden taakse? Keliberille on haussa

Project Controller

Tehtävässä vastaat litiumprojektin suunnittelu- ja rakennusvaiheen kustannus- ja aikatauluseurannasta sekä raportoinnista. Olet tukena eri toimintojen numeroiden, dokumenttien ja raporttien hallinnassa, mutta avaat myös niiden merkitystä ja vaikuttavuutta liiketoiminnan kannalta. Lisäksi toimenkuvaasi voi kuulua myös muita avustavia tehtäviä ja työnkuvasi muotoutuu pidemmällä aikavälillä vahvuusalueidesi mukaan.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa esimerkiksi rakennustoimialalta tai tuotantotalouden parista. Edellytyksenä on suomen ja englannin kielitaidot, muusta kielitaidosta on etua. Olet mahdollisesti toiminut rakennusprojekteissa työmaainsinöörin tai projekti-insinöörin käytännön tehtävissä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Hallitset hyvin nykyaikaiset projektin hallintatyökalut ja olet innokas ottamaan käyttöön uusia tietoteknisiä ratkaisuja. Olet analyyttinen ja osaat toimia painetilanteissa monien kiireellisten asioiden kanssa joustavasti ja hyvin organisoiden.

Litiumprojektimme tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden olla mukana uuden ja ainutlaatuisen tuotantolaitoksen ja kaivoksen perustamisessa ja kehittämisessä. Tule mukaan osaksi huipputiimiä!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS-konsultti Riikka Vaaraniemelle (5.8. alkaen) puh. 040 5575 353. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 11.8.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.