(Poistunut julkaisusta)

Project Controller, FCG, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019
Etsimme nyt kehittymishaluista Project Controlleria asiakasyrityksellemme FCG:lle Helsinkiin! Tässä roolissa toimit avainasemassa varmistaen erilaisten kansainvälisten projektien sujuvuutta. Toimit yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa, ja monipuolisessa roolissa huolehdit muun muassa hankkeiden taloushallinnon tehtävistä, budjettiseurannasta sekä kenttähenkilöstön yhteyshenkilönä toimimisesta. Tärkeintä tehtävässä on oppimiskykysi ja ennakkoluuloton asenteesi tarttua uusiin haasteisiin! Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään! Etenemme haastatteluihin heti sopivien henkilöiden hakiessa paikkaa.
KUVAUS
Project Controllerin tehtävässä toimit kansainvälisten hankkeiden päivittäishallinon parissa huolehtien, että hankkeiden toteutus tapahtuu yhtiön ja asiakkaiden ohjeiden mukaisesti.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset ja monipuoliset projektit
* Ajan tasalla olevat työvälineet ja mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
* Työyhteisön, jossa hyvinvointiisi panostetaan (mm. joustava työaika ja yhteiset vapaa-ajan toiminnot)


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Taloushallinnon tehtävät (mm. hankkeiden perustaminen, projektibudjeteista huolehtiminen ja laskutuksen hoitaminen)
* Sopimushallinnon tehtävät (mm. rahoittajasopimuksen toteutuksen seurantatiedon tuottaminen ja raportointiaikataulujen seuranta)
* Asiantuntijahallinnon tehtävät (mm. asiantuntijoiden työpäiväseuranta sekä asiantuntijoiden matkaennakoista ja niiden tilityksistä huolehtiminen)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Oma-aloitteinen ja aikaansaava työote


Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen
* Järjestelmällinen
* Rohkea


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Helsinki, Käpylä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä FCG:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
FCG{target="_blank"} on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. FCG tarjoaa asiakkailleen konsultoinnin, koulutuksen, monialaisen yhdyskuntasuunnittelun ja ohjelmistoliiketoiminnan palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti.