(Poistunut julkaisusta)

Project and Service Management Lead, Financial Products
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Digia on kotimainen IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet kokonaisvaltaisesti. Uskomme, että arvo luodaan ekosysteemeissä ja verkostoissa teknologiaa ja dataa älykkäästi hyödyntäen. Näkemyksellisenä uudistajana kehittämme ja innovoimme liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen. Finanssitoimialan asiakkaitamme autamme kehittämään ja tehostamaan liiketoimintaansa innovatiivisilla ratkaisuillamme. Digia Financial Solutions (DiFS) -tuoteperheemme on markkinoiden johtava ratkaisu rahastoyhtiöille, varainhoitajille ja osakevälittäjille.

Etsimme Helsinkiin kokenutta projekti- ja palveluhallinnan ammattilaista johtamaan Finanssiliiketoimintamme projekti- ja palveluhallintaa.

Roolissa toimit liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsenenä ja vastaat DiFS-tuoteperheeseen liittyvistä toimitusprojekteista sekä asiakkaille tarjottavien ylläpitopalveluiden hallinnasta sekä alueen menetelmien kehittämisestä. Tehtävässäsi toimit asiakasrajapinnassa projekti- ja palvelupäällikköjen tukena ja osallistut myynnin rinnalla myös uusien liiketoimintamahdollisuuksien työstöön ja sopimusvalmisteluun. Pystyt muodostamaan kokonaiskuvan Finanssiliiketoiminnan projekti- ja palveluportfoliosta ja seuraamaan sen tärkeimpiä suorituskyvyn mittareita ja vastaat toiminnan parantamiseen tähtäävistä toimenpiteistä. Olet omalta osaltasi tukemassa oppimista, osaamisen kehittymistä ja potentiaalin kasvattamista. Pystyt kokemukseesi nojaten näkemään ennalta projektien haasteet ja niiden vaikutukset liiketoiminnan tulokseen ja myös tukemaan tiimiä näissä tilanteissa. Viet omilla toimillasi aktiivisesti koko organisaation kehittymistä eteenpäin innostamalla jokaista osallistumaan työyhteisön kehittämiseen.

Tehtävässäsi toimit myös esimiehenä Finanssiliiketoiminnan projekti- ja palvelupäällikkötiimeille. Huolehdit monipuolisista henkilöesimiehen vastuista laidasta laitaan, palkitsemisesta osaamisen kehittämiseen ja hallinnollisiin asioihin. Osaat poimia potentiaalisista kandidaateista juuri ne, jotka sopivat työyhteisöömme parhaiten. Tukenasi toimivat mukavat esimieskollegat, johto ja HR.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, ymmärrys erilaisista projekti- ja palveluhallinnan menetelmistä ja prosesseista sekä näyttöä menestyksekkäästä johtamisesta ja henkilöesimiehenä toimimisesta. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja omaat erinomaiset sosiaaliset taidot. Henkilönä olet järjestelmällinen ja käytännönläheinen, välittävä ja kuunteleva. Uskot yhteiseen tekemiseen ja avoimuuteen. Kielitaitosi kattaa sujuvan suomen ja englannin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä esimiehenä että projekti- ja palveluhallinnan ammattilaisena. Digia on kannattavasti kasvava ohjelmistoalan yritys, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Saat tietenkin erittäin mukavat kollegat ja mahtavan työyhteisön ympärillesi, mutta myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Hae 3.3.2019 mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Ramstedt, p. 050 486 0426 tai sähköpostilla osoitteesta markus.ramstedt (at) digia.com. Puhelimitse tavoitat Markuksen parhaiten joko 20.2. klo 10-11 tai 26.2. klo 12-13.