Project Accountant, AFRY, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021
Haemme nyt projektikirjanpitäjää (Project Accountant) vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme AFRY:lle. Tehtävässä pääset osallistumaan projektien taloushallinnon tehtäviin kansainvälisessä työympäristössä projektien alkumetreiltä niiden loppuun saakka. AFRY:llä sinua odottavat urakehitysmahdollisuudet, mukavat kollegat päivittäisen työn tukena sekä liiketoimintaorganisaatio, jonka kanssa pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä. Laitathan hakemuksesi sisään jo tänään, sillä haluamme edetä prosessissa nopeasti sopivien kandidaattien löydyttyä!
KUVAUS
Project Accountant-tehtävissä työpäiväsi koostuvat projektipäälliköiden tukemisesta projektien talousasioiden hoitamisessa Suomen prosessiteollisuus-liiketoimintayksikössämme. Pääset osaltasi varmistamaan, että taloushallinnon tehtävät hoituvat joustavasti ja edistävät projektien sujumista. Pääsääntöisesti osallistut projektien taloudenpidossa tuntikirjausten ja kulujen seurantaan ja tarkastukseen, myyntilaskutukseen, projektibudjetointiin, estimaattien tekemiseen ja toimit myös projektipäälliköiden teknisenä tukena talouden järjestelmissä. Voit viimeistellä taloushallinnon opintojasi tai olla jo valmistunut. Tärkeää meille on taloushallinnon tietojen lisäksi avoin asenne, joustavuus, yhteistyökyky ja halu oppia uutta.
TYÖNKUVA
Roolissa avustat aktiivisesti erilaisissa projektiemme tukitehtävissä, joten hyvä kokonaisuuksien hahmottaminen on eduksesi. Avustat projektien avaamisessa, ylläpidossa ja päättämisessä projektinhallintajärjestelmässä, toimit talouden yhteyshenkilönä projektipäälliköille sekä osallistut kuukausittaisiin talousprosesseihin.


* Projektien elinkaaren seuraaminen, tukeminen ja kannattavuusseuranta
* Budjetointi ja sen oikeellisuuden varmistaminen
* Kuukausiraportointi, tarvittaessa myös asiakkaan järjestelmiin
* Myyntilaskutus
* Muut hallinnolliset tehtävät, kuten projektisopimusten arkistointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva kaupallinen koulutus: valmistunut tai opintojen loppusuoralla (esim. tradenomi)
* Hyvät IT-taidot (MSOffice/Excel) sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä (käytössämme oleva projektinhallintajärjestelmä on Maconomy)
* Vahva kiinnostus ja halua edetä taloushallinnon tehtävissä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Konserni-, raportointi- ja järjestelmäkielenä on englanti


Eduksi katsotaan aiempi kokemus kirjanpidon avustavista tehtävistä sekä kokemus projektiliiketoiminnan parissa.

Työntekijänä olet:


* Tarkka ja huolellinen
* Oma-aloitteinen ja kehityshaluinen
* Yhteistyökykyinen
* Joustava


Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Vantaanlaakso, osittainen etätyö

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä AFRY:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
AFRYn tavoitteena on olla Euroopan johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka edistää muutosta kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

Olemme 16000 omistautunutta infra-, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot