(Poistunut julkaisusta)

Programmatic Manager
Routa Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haussa nyt PROGRAMMATIC MANAGER Turkuun, Tampereelle tai Helsinkiin

Kehität itsenäisesti ohjelmallisen mediaostamisen ostoprosesseja ja digimainonnan ratkaisuja yhdessä tuotekehityksemme kanssa.

Vastaat ohjelmallisista mediaostoista (inhouse trading desk) ja olet niin DSP:n kuin DMP:n pääkäyttäjä Roudassa. Tehtävä pitää sisällään käytännön ostamista ja, niin Roudan oman markkinoinnin kuin asiakkaidemmekin, mainonnan optimointia. Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja koulutat myös mielelläsi muita uusien työkalujen käytössä.

Kuulut markkinointiorganisaatioomme, mutta toimit paljon myynnin kanssa ja osallistut myös asiakastapaamisiin. Pääasialliseksi toimipisteeksesi voit valita Tampereen, Turun tai Helsingin. Vaihtoehtona voit myös tarjota yrityksesi palveluita.

Tarjoamme

  • Modernit työkalut asioiden tekemiseen
  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan
  • Reiluja ja rentoja ammattilaisia työkavereiksi sekä viihtyisän ja mukavan työympäristön kasvuyrityksessä
  • Mahdollisuuksia vaikuttaa ja kehittyä, tuemme vahvasti henkilöstömme onnistumista ja kehittymistä omassa työssään ja osaamisessaan
  • Yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsikädessä
  • Joustavat työskentelytavat ja henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin

Hakeminen

Hae routalaiseksi ja täytä hakemus 17.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja kehitysjohtaja Erkko Simsiö sähköpostilla erkko.simsio@markkinointirouta.fi tai puhelimitse 050 389 8736. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!