(Poistunut julkaisusta)

Program Manager
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

TERVETULOA PANKKIRYHMÄÄN, JOLLA ON POHJOISMAIDEN PARAS ASIAKASTYYTYVÄISYYS

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon

Program Manageria

johtamaan historiamme suurinta tietojärjestelmäprojektia.

Olemme juuri aloittaneet POP Pankin historian suurimman IT-uudistuksen, jossa modernisoimme pankin ydinjärjestelmät, kanavatoteutukset ja konttorien työkalut. Haemme tälle IT-uudistushankkeelle vetäjää, joka pystyy hallitsemaan usean eri aliprojektin kokonaisuutta tiukan aikataulun ja budjetin mukaisesti kansainvälisessä toimintaympäristössä.

 

Odotamme sinulta

usean vuoden aiempaa kokemusta vaativista projekti- ja hankehallinnan tehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja pystyt toimimaan nopeatempoisessa ympäristössä häkeltymättä muutoksista, jotka saat sujuvasti päivitettyä etenemissuunnitelmaan. Pystyt hallitsemaan yhtä aikaa laajaa kokonaisuutta kuin sen oleellisimpia riippuvuuksia yksityiskohtineen. Aiempi kokemus erityisesti pankkitoimialalta auttaa sinua tehtävässä vauhtiin pääsemisessä, samoin kuin kokemukset tuotekehityksestä sekä kanavakehityksestä tai testauksen hallinnasta. Temenoksen tuotepaketin sekä pilviympäristöjen, erityisesti GCP:n, tunteminen lasketaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen, määrätietoinen, ja omaat vahvan ongelmanratkaisukyvyn. Tiimipelaajana yhteistyötaitosi ja -halusi ovat myös vahvat. Sinulla on hyvin käytännönläheinen näkökulma haasteiden selättämiseen, eikä yllätykset saa sinua heti lannistumaan. Haluat jatkuvasti oppia uutta, jotta pystyt ottamaan kantaa myös hankkeen sisältökysymyksiin.

 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden ottaa laajasti finanssialan sääntelykenttä haltuun ja kehittyä ammatillisesti
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Jos yllä oleva osui, lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on 12.1.2020 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot teknologiajohtaja Rainer Sahlberg, rainer.sahlberg@poppankki.fi, p. 040 021 8040 tai liiketoimintajohtaja Jaakko Pulli, jaakko.pulli@poppankki.fi, p. 050 4200 925