(Poistunut julkaisusta)

Program Manager
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Unelmalomailun pariin haussa Program Manager

Onnistuneiden unelmalomien toteuttamisen takana on vankka asiantuntijatiimi. Nyt haemme joukkoomme Program Manageria vahvistamaan liiketoimintasovelluksista vastaavaa tiimiä. Tehtävän pääasiallisina vastuina on liiketoimintaprosessien ja sitä tukevien järjestelmien kehittäminen. Henkilö tulee vastaamaan projektiluonteisen toiminnan kehittämisestä ja projektisalkun hallinnasta. Henkilö työskentelee liiketoiminnan ja tietohallinnon rajapinnassa vastaten projektitoiminnan ja projektien johtamisesta sekä niissä toimivien avainhenkilöiden työn tukemisesta.  

Holiday Club toteuttaa asiakkailleen unelmalomia. Majoitusvalikoimaamme kuuluu tasokkaita kylpylähotelleja ja viihtyisiä loma-asuntoja. Kohteemme ovat yhtä yksilöllisiä, kuin lomatkin. Tarjolla on runsas valikoima harrastusmahdollisuuksia ja palveluita. Lue lisää www.holidayclub.fi

Etsimme oma-aloitteista, ammattitaitoista ja iloista tekijää. Edellytämme pmo-osaamista, muutaman vuoden kokemusta projektihallinnasta ja käyttökokemusta thinking portfolio tai vastaavasta projektihallintatyökalusta. Me tarjoamme monipuolisen työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut unelmalomien puitteissa. Tuo oma persoonasi mukaan unelmalomiemme toteuttamiseen!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.6.2019 mennessä https://rekrytointi.holidayclub.fi  

Lisätietoja tehtävästä antaa Group CIO Kimmo Pelkonen p. 050 388 2104 ma 27.5.2019 klo 9.00-10.00 tai ma 3.6.2019 klo 10.00-11.00.