(Poistunut julkaisusta)

PROGRAM MANAGER
iLOQ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Kasvumme jatkuessa voimakkaana vahvistamme tiimiämme etsimällä sinua

Tehtävässäsi vastaat iLOQin tuoteohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä vaatimusten mukaisesta laadun, ajan, resurssien ja kustannusten hallinnasta. Ohjaat tuoteprojekteja osana tuotekehitystoimintaamme liiketoiminnalliset tavoitteemme, asiakaslähtöisyys ja tekniset vaatimukset yhteen sovittaen. Osallistut tuotelanseerauksiin ja tuotannon ylösajon tukemiseen. Toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä suunnittelutiimiemme, tuotannon ja myynnin & markkinoinnin kanssa. Vastaat projektien dokumentaatiosta ja raportoinnista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknistä koulutusta sekä laajaa teknistä ymmärrystä mekaniikasta, softasta ja elektroniikasta. Sinulla on vahvaa käytännön kokemusta HW tai mekaniikkalähtöisten projektien ja tuoteohjelmien vetovastuista. Olet itseohjautuva, aloitteellinen ja määrätietoinen projektihallinnan ammattilainen. Sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia ja halu varmistaa tuoteprojektiemme eteneminen tavoitteellisesti ja liiketoimintalähtöisesti. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme hallitset suomen lisäksi englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. Olet tarvittaessa valmis matkustamaan.

Etsimme vahvaa projektihallinnan ammattilaista, mutta samalla myös sydäntä, persoonaa ja tyyppiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän teknologiamurroksen johtavassa kasvuyrityksessä.

Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Johanna Massa p. 040 144 3333, parhaiten tavoitettavissa 21.5. ja 25.5. klo 8-9. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.5.2018  mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi