(Poistunut julkaisusta)

Program Manager projektinhallinnan tehtäviin Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsimme asiakkaallemme Idemia Finland Oy:lle Program Manageria monipuolisiin projektinhallinnan tehtäviin Espooseen. Mikäli sinulla on tekninen koulutustausta, kokemusta projektinhallinnasta ja halu viedä urakehityksesi seuraavalle tasolle, lue lisää tehtävästä ja hae pikaisesti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Program Manageria Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Idemia Finland Oy.
TYÖNKUVA
Idemia rakentaa asiakkaidensa kanssa pitkäaikaisia kumppanuuksia ja asiakkuudet vaihtelevat neljästä seitsemään vuoteen. Program Managerina tehtävänäsi on huolehtia projektien koko elinkaaresta: esimyynnistä, aikatalusta, budjetista ja asiakastyytyväisyydestä. Projektin alkuvaiheen tärkein tehtävä on kilpailutuksen voittaminen. Valmistelet tarjouksia ja autat asiakkaita teknisten ratkaisujen löytämisessä yhdessä muun tiimin kanssa. Projektin käynnistysvaiheessa tärkein tehtäväsi on huolehtia siitä, että projekti lähtee käyntiin asiakkaalle luvatulla tavalla. Projektin käynnissäoloaikana osallistut erilaisiin projekti- ja seurantaryhmiin, toimit kokouksissa esittelijänä ja huolehdit palvelun/tuotteen ylläpidon tehtävistä koko sopimusajan. Osallistut myös projektien taloudelliseen seurantaan ja raportointiin yhdessä talousosaston kanssa. Sinulla voi olla useampia projekteja vedettävänä samanaikaisesti.

Tehtävässä toimitaan arkaluontoisten tietojen ja turvallisuuden parissa, joten valittavalle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, luottotietojen tarkistus sekä huumausainetesti, kun hakijalta on saatu tähän lupa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tekninen koulutustausta (esim. diplomi tai AMK-insinööri) sekä aikaisempaa kokemusta projektien läpiviennistä. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, mutta pystyt myös työskentelemään systemaattisesti ja tarkasti. Teet laajasti yhteistyötä eri ihmisten kanssa, joten sinulta vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa viestintää. Koska tehtävänäsi on huolehtia yhdessä talousosaston kanssa myös projektien taloudellisesta seurannasta, taloudellisten tunnuslukujen analysointitaito on eduksesi, muttei välttämätöntä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä ajokorttia.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen koulutustausta
* Aikaisempaa kokoemusta projektinhallinnasta
* Vahvat vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ajokortti


Työ tarjoaa sinulle:


* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
* Mielenkiintoiset tuotteet ja innovatiivisen työympäristön
* Kehittävän ja haastavan työn
* Näköalapaikan alan johtavassa yrityksessä


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 30.9.2019 asti, tavoitteena rekrytoituminen yritykseen

Paikka: Espoo, 02650

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
IDEMIA on yli miljardin euron myynnillään (2015) maailman johtaja turvallisuusteknologian markkinoilla. Kehitystyön ja korkealuokkaisten palveluiden ansiosta IDEMIA Finland Oy:llä on vahva asema omalla toimialallaan.