(Poistunut julkaisusta)

Profiloija yövuoroon vakituiseen työsuhteeseen
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haluaisitko päästä työskentelemään vakituisessa yövuorossa? Koetko viihtyväsi töissä modernissa, viihtyisässä ja siistissä logistiikkakeskuksessa?

Haemme Keravan alueelle vahvistusta huikeaan ja tekeväiseen työporukkaamme varastotehtäviin säännölliseen yövuoroon. Työtehtävät koostuvat noin puoliksi varastoprofiloinnista sekä puoliksi keräilytehtävistä, niin että puolet työvuorosta tehdään profilointia ja toinen puolisko valo-ohjattua pientavarakeräilyä. Varastoprofilointi on työnä käytännössä automaattivaraston järjestelemistä siirtelemällä ja vaihtamalla kuljetuslaatikoiden paikkoja sekä vapauttamalla niitä käyttöön mahdollisuuksien mukaan. Valo-ohjattu pientavarakeräily tapahtuu keräyskäytävillä, joissa pääset liikkumaan keräyskäytävillä jalkaisin ja keräämään asiakkaiden tuotteita muovilaatikoihin. Työtä tehdään arkiöisin klo 02-10 siten, että työviikko alkaa sunnuntain ja maanantain välisestä yöstä ja päättyy perjantaiaamuun.

Tehtävä ei vaadi aiempaa varastokokemusta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys. Osa tuotteista saattaa olla melko raskaita, joten fyysiseen työhön on kyettävä. Tehtävässä pärjää yhtälailla sekä miehet että naiset, mutta valmius liikkuvaan ja nopeatempoiseen tehtävään tulee löytyä. Työ soveltuu hyvin oma-aloitteiselle ja itsenäisessä työssä viihtyvälle henkilölle. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Työaika tehtävässä on normaalista poikkeava eikä varmasti sovi kaikille, mutta jos koet olevasi yöihminen ja pidät varastotehtävistä, kannattaa hakemus jättää. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.