(Poistunut julkaisusta)

Product Owner 2kpl
Air Dice

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Product Owner 2kpl

Air Dice on suomalainen, kansainvälisillä rahapelimarkkinoilla toimiva riippumaton rahapelikehittäjä. Kohdemarkkinoillamme olemme tunnettuja peliemme laadusta ja visuaalisesta näyttävyydestä, uniikeista pelikokemuksista ja hallitsemme merkittävää osaa näistä markkinoista. Sen sijaan, että tyytyisimme tähän tilanteeseen, haluamme olla vieläkin parempia.

Visiomme on olla äärimmäisen ketteriä, ja olemme valmiit panostamaan paljon tämän saavuttamiseksi. Meillä ketteryys merkitsee itseohjautumista, avointa rohkeaa dialogia, nopeita päätöksiä ja matalaa organisaatiota.

Yrityskulttuurimme on avoin ja rento. Emme kuluta aikaamme turhissa palavereissa tai sähköpostien syövereissä. Me keskitymme siihen, mikä on meille tärkeää ja mikä tekee työmme miellyttäväksi. Me uskallamme ja haluamme sanoa mielipiteemme, sillä uskomme sieltä nousevan parhaat ideat. Meidän mielestä asiantuntijoillamme voi ja pitää olla työssään hauskaa.


Nyt etsimme kahta product owneria. Olisitko sinä etsimämme?

Kaksi itsenäistä scrum-tiimiämme kehittävät jatkuvasti nopealla syklillä uusia pelejä. Koska haluamme jatkossakin tuottaa lisää laadukkaita ja hyvin määriteltyjä pelejä, etsimme joukkoomme kahta uutta vakituista product owneria ohjaamaan tuotteiden kehitystä tuotearvon maksimoimiseksi. Yksi uusista tekijöistämme tulee keskittymään nykyisen bingoratkaisumme jatkokehitykseen, ja toinen uusien rahapelien kehittämiseen uuden tiiminsä kanssa.

Bingotuotteemme product ownerilta odotamme konsulttimaista otetta, jossa pääpaino on asiakkaiden tarpeiden selvittämisessä ja töiden aikatauluttamisessa. Tässä tehtävässä tulet törmäämään myös moniin teknisiin yksityiskohtiin ja niiden tutkimiseen sekä asiakkaan että tiimisi kanssa.

Pelituotteidemme product ownerina odotamme sinulta vastuunottoa omista peleistäsi. Ideoit, konseptoit ja suunnittelet uusia rahapelejä tiimisi kanssa. Pidät huolen, että tiimin prioriteetit sekä backlog ovat hyvässä ojennuksessa. Olet pehmeä tiimipelaaja ja taitava motivoija. Tässä tehtävässä pääset myös osallistumaan uuden tiimisi rekrytointiin.


Vaatimuksemme uudelle tekijällemme:

 • Kokemusta nopeiden softaprojektien läpiviemisestä. Olet kokenut ja tehokas product owner, ja pystyt viemään projektisi aikataulussa maaliin. Langat pysyvät tiukasti käsissäsi, vaikka käynnissä olisi samaan aikaan useampikin peliprojekti. Ymmärrät, että tavoitteisiin päästään sujuvalla yhteistyöllä kaikkien osapuolten välillä.
 • Kokemusta ketteristä menetelmistä. Uskot ketteriin menetelmiin. Tiedät, mitä ketterältä product ownerilta odotetaan ja tuskin maltat odottaa pääseväsi näyttämään meille osaamistasi.
 • Hyviä kommunikaatiotaitoja. Me keskustelemme, ideoimme ja jopa väittelemme. Jotta pysyt vauhdissamme odotamme, että osaat ennen kaikkea kuunnella ja argumentoida reilusti ja rakentavasti.


Lisäpisteitä saat seuraavista:

 • Työkokemuksesta peli- tai rahapelialalta
 • Kiinnostuksesta peleihin ja pelisuunnitteluun
 • Ohjelmointiosaamisesta tai työkokemusta ohjelmistoyrityksessä


Air Dice tarjoaa sinulle:

 • Omistajuuden uniikkeihin tuotteisiimme
 • Kokeneiden ohjelmoinnin ammattilaisten ja muun työyhteisön tuen
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Rennon ja matalahierarkisen työyhteisön, jossa on tiivis ja harmoninen yrityskulttuuri
 • Itseohjautuvan organisaatiomallin, jossa jokaisella työntekijällä on vaikutusvaltaa yhteisiin asioihin
 • Keskeisen toimiston sijainnin hyvien kulkuyhteyksien varrella
 • Kaupungin parhaat afterwork-kuppilat työpaikan läheisyydessä


Jäikö jokin asia askarruttamaan tai heräsikö mieleesi kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa agile coachimme Kimmo Keränen (0400198509 tai kkeranen@airdice.com). Jos taas kysymättä haluat meille töihin, niin lähetä avoin hakemuksesi CV.n kera viimeistään perjantaina 28.02. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti kun sopiva henkilö löydetään.

Lisää meistä - https://airdice.com/me/