(Poistunut julkaisusta)

Procurement Spesialist, Outotec, Espoo tai Lappeenranta
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018Työn kuvaus:
  Procurement Specialist, Outotec, Espoo tai Lappeenranta
Outotec provides leading technologies and services for the Sustainable use of Earth’s natural resources. As the global leader in minerals and metals processing technology, we have developed many breakthrough technologies over the decades for our customers in metals and mining industry. We also provide innovative solutions for industrial water treatment, the utilization of alternative energy sources and the chemical industry. Outotec shares are listed on NASDAQ OMX Helsinki. www.outotec.com
 
At Outotec we are passionate about building innovative and sustainable solutions that fulfill world’s growing need for natural resources. We are continuously entering new markets and businesses, which creates interesting opportunities for personal and professional growth in our multinational work environment.
 
Etsimme nyt Outotecille kahta Procurement Specialistia vuoden loppuun kestävään määräaikaisuuteen. Työ on kokopäiväinen ja alkaa heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet. Työskentelypaikka sijaitsee Espoossa.
 
Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta hyviä IT-taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulla on vahvat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, hyvä paineensietokyky, osaat etsiä ja käsitellä isoja tietomääriä ja yhdistellä niitä kadottamatta kuitenkaan kokonaiskuvaa. Tilaus-toimitusketjun ymmärrys helpottaa tehtävän omaksumista. Mikäli sinulta löytyy SAP-käyttökokemusta, on se etu, mutta ei välttämättömyys.  Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
 
Voit olla esimerkiksi valmistunut ammattikorkeakoulusta ja etsimässä urasi alkupäätä. Jos sinulla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä Master Datan käsittelystä tai tilaus-toimitusketjusta, laskemme sen eduksesi.
 
Procurement Specialistina olet aktiivisesti yhteydessä toimittajiin ja vastaat ostotilauksista. Olet vastuussa tiedosta, joka tukee tilaus-toimitusketjun toimintaa sekä päätöksistä jotka tukevat yrityksen liiketoimintaa. Ymmärrät myös tuotteiden ja palveluiden end-to-end prosessin organisaatiosopimusten mukaisesti.
 
Kiinnostuitko?
 
Ota kiinni hienosta mahdollisuudesta kansainvälisessä ja mielenkiintoisessa yrityksessä, jossa pääset myös kehittymään ja oppimaan uutta. Laita hakemus ja CV:si Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 15.7. mennessä. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 4.7 klo. 10-11 ja tiistaina 10.7 klo. 13-14 Mona Marttinen, mona.marttinen@adecco.fi tai numerosta 040 688 5269.

Asiakkaan tehtävänimike:  Procurement Specialist


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mona Marttinen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO