(Poistunut julkaisusta)

Procurement Specialist
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Gardner Denver Industrials Group on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät kaikkialla maailmassa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Maailmanlaajuisen yhteistyön, vahvan asiakaskeskeisyyden ja laajan sovellustietämyksen ansiosta voimme tarjota luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille, mukaan lukien marineteollisuus, kaivosteollisuus, autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus ja sähköntuotanto. Gardner Denver Industrials Group on osa Gardner Denveriä, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa.


Haemme Gardner Denverille Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

Procurement Specialistia

toimimaan strategisen hankinnan tehtävässä.

Etsimältämme henkilöltä tulisi löytyä aiempaa kokemusta ostoista ja hankinnoista, mielellään valmistavan teollisuuden parista. Haemme aktiivista, järjestelmällistä ja itseohjautuvaa henkilöä, jolta löytyy oppimiskykyä ja halua kehittää asioita.


Procurement Specialistina vastuualueellesi kuuluvat mm.:

  • strateginen hankintatoimi
  • säästöjen etsiminen ja niiden toteuttaminen
  • tarjouspyynnöt, kilpailutus sekä neuvottelut toimittajien kanssa
  • toimittajien kehittäminen
  • hankintojen raportointi ja seuranta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista koulutusta, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla (Officen sujuva käyttö) ja kokemus SAP:n aiemmasta käytöstä luetaan eduksesi. Osaat myös lukea teknisiä piirustuksia. Englannin kielen taitosi on sujuvaa sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä. Gardner Denver huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin eri tavoin ja pyrkii kehittämään jokaisen työntekijänsä ammattitaitoa pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti. Palkkaus ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 9.6.2019 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakea kannattaa pikaisesti!


Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16 aluepäällikkö Maarit Syrjältä puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

 
Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa.

Vinkata voit osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/