(Poistunut julkaisusta)

Procurement Specialist (Ostaja), Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018Työn kuvaus:
  Procurement Specialist (Ostaja), Espoo tai Lappeenranta
 
Etsimme nyt teollisuuden alan asiakkaallemme Procurement Specialistia eli Ostajaa puoli vuotta kestävään määräaikaisuuteen. Työn jatkuminen tämän jälkeenkin on mahdollinen. Työ on kokopäiväinen ja alkaa heti, kun sopiva henkilö on löytynyt. Työskentelypaikka sijaitsee Espoossa tai Lappeenrannassa.
 
Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta hyviä IT-taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulla on vahvat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, hyvä paineensietokyky, osaat etsiä ja käsitellä isoja tietomääriä ja yhdistellä niitä kadottamatta kuitenkaan kokonaiskuvaa. Tilaus-toimitusketjun ymmärrys helpottaa tehtävän omaksumista. Mikäli sinulta löytyy SAP-käyttökokemusta, on se etu, mutta ei välttämättömyys.  Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
 
Voit olla esimerkiksi valmistunut ammattikorkeakoulusta ja etsimässä urasi alkupäätä. Jos sinulla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä Master Datan käsittelystä tai tilaus-toimitusketjusta, laskemme sen eduksesi.
 
Procurement Specialistina olet aktiivisesti yhteydessä toimittajiin ja vastaat ostotilauksista. Olet vastuussa tiedosta, joka tukee tilaus-toimitusketjun toimintaa sekä päätöksistä jotka tukevat yrityksen liiketoimintaa. Ymmärrät myös tuotteiden ja palveluiden end-to-end prosessin organisaatiosopimusten mukaisesti.
 
Kiinnostuitko?
 
Ota kiinni hienosta mahdollisuudesta kansainvälisessä ja mielenkiintoisessa yrityksessä, jossa pääset myös kehittymään ja oppimaan uutta. Laita hakemus ja CV:si Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi mahdollisimman nopeasti. Haastattelemme sopivia hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Äikäs, juhani.aikas@adecco.fi tai numerosta 040 663 4711.

Asiakkaan tehtävänimike:  Procurement Specialist


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juhani Äikäs, +358406634711


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO