(Poistunut julkaisusta)

Procurement Specialist, Fortum Oyj, kokoaikainen, Espoo
Fortum Power and Heat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Oletko kiinnostunut hankinnan järjestelmistä ja omaat jo hieman työkokemusta niihin liittyen? Löytyykö sinulta halua reissata työssäsi ja kouluttaa muita? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Procurement Specialist!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortum Oyj:lle Procurement Specialistia. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille vakituiseen työsuhteeseen Espoon Keilaniemeen.

Procurement Specialistina olet mukana Fortumin uuden ostotilausjärjestelmän käyttöönottoprojektissa. Vastuullasi on oppia järjestelmä ja toimintaprosessit, minkä jälkeen käyt keskustelua Fortumin eri funktioiden kanssa siitä, miten he tulevat käyttämään järjestelmää. Tehtävänäsi on kouluttaa käyttäjiä sekä miettiä ratkaisuja siihen, miten järjestelmää voidaan eri funktioissa hyödyntää. Koulutusryhmiesi koot vaihtelevat muutamasta henkilöstä suurempiin ryhmiin. Tehtävä pitää sisällään myös kuukausittaista matkustamista Pohjoismaissa ja silloin tällöin myös kaukokohteissa. Työnkuva muotoutuu myöhemmässä vaiheessa valitun henkilön kiinnostuksen kohteiden ja osaamisen mukaan.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Tehtävässä menestyy parhaiten oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka haluaa ottaa vastuuta. Arvostamme strategista ja järjestelmäorientoitunutta ajattelutapaa. Kokemus ostotilausjärjestelmistä katsotaan eduksi.


Pääasialliset tehtävät
 • Uuteen järjestelmään tutustuminen
 • Järjestelmän kouluttaminen sisäisille työntekijöille Suomessa, Pohjoismaissa ja muaalla maailmassa
 • Järjestelmän strateginen kehitystyö ja järjestelmän täyden potentiaalin löytäminen
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Hieman työkokemusta hankinnan parista (esimerkiksi ostot ja tilaukset)
 • Kykyä työskennellä myös englanniksi
 • Aitoa kiinnostusta järjestelmiä ja prosesseja kohtaan  
Tarjoamme sinulle
 • Arvokasta työkokemusta ja kasvumahdollisuuksia hankintojen järjestelmien parissa
 • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää ja kasvavaa toimialaa
 • Vastuuta omiin työtehtäviin ja työnkuvaan liittyen
 • Kansainvälisen työn ja mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa
 • Hyvän perehdytyksen ja ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
  Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta ja tämä voisi olla mielenkiintoinen seuraava askel urallasi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on viimeistään joulukuun 2019 alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.