(Poistunut julkaisusta)

Procurement process specialist
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019Työn kuvaus:
  Etsimme kansainväliselle teollisuudenalan asiakkaallemme Helsingin toimipisteeseen henkilöä tehtävään
 
 
PROCUREMENT PROCESS SPECIALIST,
 
 
kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikainen työsopimus solmitaan (1) vuoden määräajaksi Adeccon ja valitun henkilön välille. Tehtävässä jatkaminen tämänkin jälkeen on mahdollista.
 
Procurement process specialist vastaa organisaatiossaan toimitusketjun hallinnan ja ostoprosessien kehittämisestä niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä yhteistyössä hankinnan osaston kanssa. Päätehtävä on toimia SAP MM -moduulin super-userina. Henkilö vastaa SAP MM -moduulin kehittämisestä ja ylläpidosta hankinta- ja toimitusketjun hallintatoimintoja varten, mukaan lukien järjestelmän testaus, tuki ja koulutus loppukäyttäjille sekä ohjeiden luominen.
 
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, kansainvälisten projekti- ja palveluliiketoimintojen parissa yhdessä muiden osto- ja SAP-ammattilaisten kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa asemassa korkean teknologian liiketoiminnan parissa suuressa ja arvostetussa yrityksessä.
 
Tehtävään etsitään kehittämishaluista ja oma-aloitteisen työskentelytavan omaavaa henkilöä, jolla olisi mielellään jo vähintään noin kahden vuoden työkokemus joko jonkin ERP- järjestelmän kehittämisestä, tai SAP MM moduulista. Kokemus ostotoiminnasta katsotaan eduksi.  Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi insinööri, tai jokin muu IT-alan tutkinto. Sujuva suomen- ja englannin kielen taito ovat tehtävässä pakollisia.
 
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä hukkaa aikaa vaan hae paikkaa nopeasti. Lisätietoja antaa tarvittaessa Adeccon HR- konsultti Juhani Äikäs, 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Procurement process specialist


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juhani Äikäs, 0406634711


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO