(Poistunut julkaisusta)

Procurement Manager
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat.

Procurement Managerina / hankintapäällikkönä keskeisimpiä tavoitteita ja tehtäviäsi ovat VTT:n hankintatoimintojen kokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen. Tehtäviisi kuuluvat hankintoihin liittyvien kehityshankkeiden johtaminen, ohjaus ja toimeenpano. Johdat esimiehenä hankintatiimiä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä VTT:n eri yksiköiden, toimittajaverkoston ja alan sidosryhmien kanssa eri yhteistyöfoorumeissa. Keskeisiä tavoitteita tehtävässä ovat kustannustehokkuuden ja varmistaminen, mittarointi sekä tutkimuksen mahdollistaminen.

Toivomme Sinulta

• Vahvoja näyttöjä ja kokemusta hankintatoimen johtamisesta ja kehittämisestä
• Kokemusta esimiestyöstä ja muutosjohtamisesta sekä investointihankinnoista ja -prosessista
• Tehtävään soveltuva koulutus (amk/yliopisto) esimerkiksi tekniseltä tai kaupalliselta alalta
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti
• Kokemus julkisista hankintamenettelyistä katsotaan eduksi

Toimintaotteeltasi olet kehittämishakuinen ja mietit aktiivisesti uudenlaisia tapoja kehittää hankintatoimintaa organisaation tavoitteiden ja tulevaisuuden tarpeiden näkökulmasta. Kykenet hahmottamaan asioita strategisella tasolla ja huomioimaan kokonaisuuden kannalta olennaisimmat sekä omaat myös hands-on -otteen asioiden läpivientiin.

Esimiehenä ja tiimin johtajana olet innostava ja valmentava, kykenet luomaan tiimiisi vahvan yhteishengen yhteisten asioiden eteenpäinviemiseksi. Tehtävässä rakennat tiivistä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot.

Työyhteisömme antaa mahdollisuuden kasvuun ja kannustaa kehittymään. Tämä tehtävä tarjoaa näköalapaikan julkisten hankintojen menettelyihin, ja pääset kehittämään toimintaa yhdessä ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa.

Tarjoamme kannustavan ja inspiroivan työyhteisön, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

 

Lähetäthän hakemuksen CV:n ja palkkatoiveesi kera osoitteeseen www.vtt.fi/careers viimeistään 4.2.2019.