(Poistunut julkaisusta)

Procurement Manager
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Form of employment: Full time, Regular
Locations: Espoo, Finland
Job area: Infra and In-house services
Application period: Wednesday, October 23, 2019 - Wednesday, November 06, 2019

About us

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat.

With us you will be responsible for

Procurement Managerina / hankintapäällikkönä keskeisimpiä tavoitteita ja tehtäviäsi ovat VTT:n hankintatoimintojen kokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen. Tehtäviisi kuuluvat hankintoihin liittyvien kehityshankkeiden johtaminen, ohjaus ja toimeenpano. Johdat esimiehenä hankintatiimiä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä VTT:n eri yksiköiden, toimittajaverkoston ja alan sidosryhmien kanssa eri yhteistyöfoorumeissa. Keskeisiä tavoitteita tehtävässä ovat kustannustehokkuuden ja varmistaminen, mittarointi sekä tutkimuksen mahdollistaminen.

We expect you to have

Toivomme Sinulta

  • Vahvoja näyttöjä ja kokemusta hankintatoimen johtamisesta ja kehittämisestä
  • Kokemusta esimiestyöstä ja muutosjohtamisesta
  • Tehtävään soveltuva koulutus (amk/yliopisto) esimerkiksi tekniseltä tai kaupalliselta alalta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Kokemus julkisista hankintamenettelyistä katsotaan eduksi

As a person you are

Toimintaotteeltasi olet kehittämishakuinen ja mietit aktiivisesti uudenlaisia tapoja kehittää hankintatoimintaa organisaation tavoitteiden ja tulevaisuuden tarpeiden näkökulmasta. Kykenet hahmottamaan asioita strategisella tasolla ja huomioimaan kokonaisuuden kannalta olennaisimmat sekä omaat myös hands-on -otteen asioiden läpivientiin.

Esimiehenä ja tiimin johtajana olet innostava ja valmentava, kykenet luomaan tiimiisi vahvan yhteishengen yhteisten asioiden eteenpäinviemiseksi. Tehtävässä rakennat tiivistä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot.

We offer

Työyhteisömme antaa mahdollisuuden kasvuun ja kannustaa kehittymään. Tämä tehtävä tarjoaa näköalapaikan julkisten hankintojen menettelyihin, ja pääset kehittämään toimintaa yhdessä ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa.

Tarjoamme kannustavan ja inspiroivan työyhteisön, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

For further information

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies

Petri Wegelius, Vice President, Infra and In-House Services, +358403545391 Petri.Wegelius@vtt.fi

Petri on tavoitettavissa parhaiten: 29.11. klo 09.00 - 11.00, 30.10. klo 09.00 - 11.00
ja 4.11. klo 09.00 - 10.00 ja 15.00 - 16.00.

Lähetäthän hakemuksen CV:n kera osoitteeseen www.vtt.fi/careers viimeistään 6.11.2019.