(Poistunut julkaisusta)

Procurement Manager
Orion Diagnostica

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme nyt Orion Diagnostican Procurement -tiimiin aikaansaavaa ja innokasta

Procurement Manager

Tehtävänäsi on toteuttaa yrityksen hankinnat yhdessä hankintatiimin ja eri sidosryhmien kanssa toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden varmistamiseksi.

Laadit ja toteutat hankintakategoriastrategiat yhteistyössä tiimin ja sidosryhmien kanssa. Huolehdit toimittajien kehityksestä (SRM) sekä hinta- ja sopimusneuvotteluista niin, että sovitut tavoitteet (KPI) saavutetaan. Osallistut ja tuet tuotekehitystä RFx - ja toimittajavalintaprosesseissa. Tukenasi ovat neljän hengen hankintaorganisaatio ja sidosryhmien asiantuntijat. Kehität jatkuvasti omaa osaamistasi ja hankinnan toimintatapoja. Lisäksi osallistut tarvittaessa operatiiviseen hankintaan.

Edellytämme aiempaa työkokemusta hankinnan alalta, esimerkiksi Categorya tai Sourcing Managerina toimimisesta, sekä soveltuvaa teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa. Sidosryhmäyhteistyö edellyttää sujuvaa kommunikaatiota sekä järjestelmällistä työskentelyotetta. Työssäsi tarvitset suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus SAP-ohjelmistoista katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn yhdessä Suomen IVD-alan kärkiyrityksessä. Meillä voit nähdä työsi vaikutukset jokapäiväisessä toiminnassamme ja pääset vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuteen dynaamisessa liiketoimintaympäristössä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Procurement, Heikki Sunna, p. 050 966 5224, parhaiten tavoitettavissa ma-pe klo 13 - 15. Rekrytoinnissa kumppaninamme toimii HR4.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään ma 17.9.2018 alla olevan linkin kautta.