(Poistunut julkaisusta)

Procountor-kouluttaja
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Etsimme asiakaslähtöistä ja aktiivista kouluttajaa/sovelluskonsulttia tukemaan asiakkaitamme matkalla sähköisen taloushallinnon mielenkiintoisessa maailmassa! Voit työskennellä mistä päin tahansa Suomea josta on hyvät kulkuyhteydet!

 

Työtehtävät

 

Päätehtäviäsi ovat asiakkaidemme kouluttaminen ja opastaminen Procountor-ohjelmiston käyttöön sekä myynnin tukena toimiminen. Teet läheistä yhteistyötä sekä asiakkaiden että kollegojesi kanssa. Käyttöönottoprojektien aikana huolehdit asiakkaiden kouluttamisesta ja näin varmistat asiakastyytyväisyyden omalta osaltasi. Myynnin tukena pääset tapaamaan tulevia asiakkaita jo myyntiprojektin aikana. Tässä roolissa pääset todella hyödyntämään taloushallinnon osaamistasi ja kokemustasi asiakkaidemme ja kollegoidesi hyväksi. Työskentelet osana osaavaa sekä innostunutta myynnin ja konsultoinnin tiimiämme, jossa on tällä hetkellä yhteensä yli 50 henkilöä.

Tehtävä edellyttää jonkun verran matkustamista asiakkaille niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa.

Menestyksen avaimet

  • Sinulla on vahva ja laaja-alainen tausta taloushallinnossa; olet esimerkiksi työskennellyt tilitoimistossa tai olet ollut kokonaisvaltaisesti vastuussa pienen yrityksen taloushallinnosta
  • Aiempi kokemus Procountor-ohjelmistosta katsotaan erittäin suureksi eduksi. Myös muiden taloushallinnon ohjelmien osaaminen on etu.

Menestyäksesi kouluttajana sinulla täytyy olla erittäin hyvät viestintätaidot, erityisesti suullisen viestinnän taidot. Työotteeltasi olet todella asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja myyntiorientoitunut. Ratkot vaivatta vaativiakin ongelmatilanteita ja sinulla on luontainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Toimit itsenäisesti, mutta olet tiimipelaaja, joka pitää vaihtelevista tilanteista eikä hätkähdä yllättäviäkään muutoksia tai käänteitä. Saat energiaa asiakkaiden kanssa työskentelemisestä ja sinusta on innostavaa toimia kouluttajana ja konsulttina. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaittemme (tilitoimistot, pk-yritysasiakkaat) liiketoiminnasta ja liiketoiminnan kehittämisestä hyödyntäen ohjelmistojemme tarjoamia mahdollisuuksia.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna@poolia.fi, p. 020 7290 838.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita pk-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin liiketoimintaa. Pelkästään Accountor Finagolla työskentelee lähes 250 ammattilaista, ja kasvavaan joukkoon haetaan jatkuvasti uusia, osaavia ihmisiä, jotka rakastavat numeroita.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.