(Poistunut julkaisusta)

Processägare
Ålandsbanken Abp

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Motiveras du av att vara med och utveckla, förbättra och förvalta system och processer så är det här ett jobb för dig! Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att hålla samman system, processer och tillhörande rutiner för verksamheten. Du tar egna initiativ till förbättringar, samt planerar och genomför tester i samråd med leverantörer och övriga intressenter. I arbetsuppgifterna ingår även upprättande av arbetsbeskrivningar, samt genomförande av internutbildningar och rapportering.

Vi söker dig som är noggrann, analytisk och kan se utvecklings- och förbättringsmöjligheter, samt också kommunicera dem på ett pedagogiskt sätt, både i tal och i skrift. Vi tror att du är drivande i ditt arbete.

Vi söker dig som har merkantil utbildning. Utbildning på högskolenivå med inriktning ekonomi är meriterande. Vi värdesätter tidigare erfarenheter från finansbranschen, kreditgivning samt kunskaper i Excel och IT-utveckling.

Placeringsorten är Mariehamn eller Helsingfors.

Närmare upplysningar kring tjänsterna ges av avdelningschef Johanna Beeks eller HR-specialist Sara Mattsson, tfn 0204 29 011. Du är varmt välkommen att sända din ansökan och CV på www.alandsbanken.fi/jobb senast den 11.11.2020. Intervjuer sker löpande.