(Poistunut julkaisusta)

Process Specialist
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

LähiTapiola Rahoitus Oy on uusi LähiTapiola-ryhmän omistama rahoituspalveluja tuottava yritys. Tarjoamme turvallisia ajoneuvorahoitus- sekä leasing-palveluita henkilö- ja yritysasiakkaille. Yhteistyökumppaneitamme ovat suomalaiset autoalan toimijat. Tule mukaamme rakentamaan yhdessä tietä kohti uutta ja erilaista rahoitustoimintaa!

Tehtävässäsi toimit asiantuntijana IT-yksikössämme, joka kehittää jatkuvasti asiakaskokemusta ja palveluita vastaamaan jälleenmyyjien ja asiakkaiden tarpeita. Lisäksi tuet sisäistä toimintaa koko ajan sähköisemmissä ja automaattisemmissa prosesseissa. Ymmärrät hyvin liiketoiminnan käyttämät digitaaliset työkalut ja pystyt sujuvasti kouluttamaan sekä jälleenmyyjiä että LähiTapiolan henkilökuntaa niiden käytössä. Kuuntelet asiakkaita ja käyttäjiä, ja tuot palautteen osaksi kehitysprosessia. Olet myös valmis perustelemaan uudet ratkaisut ja toimintamallit käyttäjille asiantuntevasti. Toivomme sinulta valmiutta matkustamiseen, sillä tehtävä sisältää matkustamista Suomen sisällä.

Odotamme sinulta

  • Aitoa kiinnostusta markkinoiden parhaimpien palvelukonseptien ja asiakkuuskokemusten kehittämiseen
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja ongelmaratkaisutaitoja
  • Hyviä dokumentointitaitoja sekä digiajan tietoteknisiä taitoja
  • Joustavuutta, aktiivisuutta ja priorisointikykyä
  • Kokemusta autokaupasta ja/tai rahoitusalalta
  • Kokemus MS Vision tai vastaavan prosessikuvaus-työkalun käytöstä lasketaan hyödyksi

Ruotsin kielen taito tehtävässä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa pääset työskentelemään haasteellisten ja vastuullisten tehtävien parissa. Saat tilaisuuden vaikuttaa rahoitusyhtiön asiakaspalvelukokonaisuuden rakentamiseen digitaaliset mahdollisuudet huomioiden. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi nopeasti kehittyvän ja todella dynaamisen työyhteisön sekä positiiviset ja motivoituneet työkaverit, jotka ovat valmiita auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi saat käyttöösi erinomaiset työkalut ja työympäristön. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa ICT- ja Hankintajohtaja Jani Leväsalo, 050 307 4089 / jani.levasalo@lahitapiolarahoitus.fi

Soittoajat:

10.9. 13:30-15:00

12.9. 12:30-14:00

18.9. 13:30-15:00

19.9. 13:30-15:00

24.9. 13:30-15:00

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 29.9.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).