Process Specialist Postille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Kiinnostaako sinua projektien ja prosessien kehittäminen? Entäs mahdollisuus seurata ja saada kattavan kuvan Suomen logistiikka alasta? Jos prosessikaavioiden lukemninen sekä ERP:in ja SAP:in käyttäminen ovat sinulle tuttuja juttuja, tämä voisi olla täydellinen paikka sinulle. Lue lisää Process Specialistin roolista ja hae pikaisesti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Process Specialistia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Postilla
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet osaksi tiimiä, joka vastaa erilaisista järjestelmäprojekteista. Nämä projektit voivat olla esimerkiksi uuden varastonhallintajärjestelmän implementointi vanhan järjestelmän rinnalle, tai asiakaskohtaisia räätälöintejä. Henkilö tulee myös testaamaan järjestelmien toiminnallisuuksia paikan päällä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Järjestelmien kehitys ja implementointi (esim. varastohallintaohjelmat)
* Järjestelmien testaaminen oikeassa työympäristössä
* Asiakaskohtaisesti räätälöidyt projektit


Tehtävä sopii sinulle jolla on suuri kiinnostus prosessipuolen eri tehtävistä. On hyvä, jos sinulla on kokemusta järjestelmäprojekteista, esimerkiksi ERP-hankkeista, ja pystyt lukemaan prosessikaavioita. Osaamisen kehittyminen tapahtuu luontevasti projektien myötä ja samalla saa kattavan kuvan logiistiikka-alasta Suomessa. Jos olet henkilö joka osoitat omatoimisuutta, saat tuloksia aikaan ja omaksut uusia asioita nopeaste, niin jatko on hyvin mahdollinen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Hae tätä paikkaa, jos koet olevasi etsimämme henkilö.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus. Esimerkiksi DI tai AM
* 0-2 vuotta relevanttia kokemusta (prosessit, ERP/SAP, projektit)
* Erinomainen suomi sekä englanti


Tulet liikkumaan pääkaupunkiseudun alueella, eli ajokortti nähdään ehduksi. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kiinnostusta alaa kohtaan, pystyt hahmottamaan varaston pääprosesseja sekä jos sinulla on hyvät ICT-taidot.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuu 2019

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kuukautta

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226857
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa