(Poistunut julkaisusta)

Process Quality Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Oletko innostunut laadusta, saannosta ja miten prosessia kehittämällä ja seuraamalla voidaan päästä parempiin tuloksiin? Meillä voisi olla sinulle kiinnostava rooli!

Haemme nyt laadusta kiinnostunutta henkilöä Process Quality Engineer -rooliin MEMS-anturien valmistukseemme Vantaan Martinlaaksoon. Tässä tehtävässä työskentelet osana anturielementtivalmistuksen Chip -alueen prosessilaaturyhmään, jonka päätavoitteena on varmistaa sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme sujuva tuotantokyky ja tuotteiden korkea laatu.

Process Quality Engineer roolissa vastaat itsenäisesti prosessialueesi laadun seurannasta ja kontrolloinnista sekä reagoit poikkeamiin ja kehitystarpeisiin valmistusprosesseissa. Toimit päivittäin tiiviissä yhteistyössä tuotannon, laitehuollon, prosessikehityksen, tuotelaadun sekä tuotannonkehityksen ryhmien kanssa. Rooli ja tehtävänkuva määritetään tarkemmin palkattavan henkilön osaamisen ja kokemuksen pohjalta.

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

 • Tuotannon saannon ja laadun seuranta
 • Tuotantolaitteiden teknisten ongelmien ratkaiseminen
 • Tuotteiden laadun ja laitteiden valmiuksien kehittäminen
 • Laite- ja prosessidatan analyysit juurisyyn selvityksessä
 • Mahdollisten prosessiongelmien selvitys, rajaaminen ja riskikartoitus
 • Oman prosessialueesi Control Planin ja FMEA:n päivittäminen sekä PDAM step omistajuus.

Työskentely osana Muratan prosessilaaturyhmää antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi tiukkojen laatuvaatimusten tuotantoympäristössä. Meillä tutustut nykyaikaisiin teknologioihin, menetelmiin sekä tietysti tiimimme timanttisiin osaajiin. Pääset tekemään monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan:

 • Tekninen koulutus (ins., DI, FM) automaation, elektroniikan, mekatroniikan tai materiaalitekniikan alalta
 • Kyky analysoida tietoa ja tehdä päätöksiä
 • Kiinnostusta laadun varmistamiseen ja laatutoiminnan kehittämiseen
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä yli tiimirajojen

Tehtävässä on eduksi mahdollinen aiempi kokemus puolijohdeteollisuuden prosesseista ja laitteista, prosessilaadun valvontaan liittyvistä tarkastuksista (AOI) tai sahausprosesseista (dicing). Arvostamme myös, jos sinulla on tietokantaosaamista (SQL) tai kokemusta tilastollisista laatu- ja prosessinohjaustyökaluista tai menetelmistä (esim. QPR, ECN, FMEA, SPC, Minitab, JMP). Tarvittaessa tuemme ja koulutamme sinua tarvittavien työkalujen hyödyntämisessä.

Sovit hyvin Chip-alueen työporukkaamme, jos olet aktiivinen, huolellinen ja jaat intomme jatkuvaan parantamiseen ja systemaattiseen tekemiseen. Tiimissämme on paikka alasta innostuneelle osaajalle, jolla on halu löytää ratkaisuja haastaviin teknisiin ongelmiin yhdessä muiden kanssa. Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, hae mukaan rentoon, mutta asiantuntevaan porukkaamme!

Kiinnostuitko?
Jos rooli kuulostaa sinulle sopivalta tehtävältä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen yllä olevasta linkistä viimeistään 14.6.2019 Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8.00 - 9.00 Markku Kärkkäinen, p. 050 407 7025 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi(a)murata.com.