(Poistunut julkaisusta)

Process Owner, SIAM
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -organisaation Infrastruktuuri- ja palvelutuotanto -osastolle kahta kokenutta muutos- ja jakeluhallinnan asiantuntijaa palveluintegraation alueelle. Tehtävät sijoittuvat Helsinkiin.

Process Owner, SIAM (2 paikkaa)

Tehtävästä

Palveluintegraatiolla luomme yhteiset toimintatavat OP:n IT-palveluiden hallintaan ja tarjoamme palvelun omistajalle johtamisen tueksi yksinkertaiset hallintalaitteet ja monipuoliset avustavat toiminnot. Roolisi painottuu rakentamaan ketterää kulttuuria, prosesseja ja työkaluja saavuttaaksemme tavoitteemme yhteisistä toimintatavoista. Johdat monitoimittajaekosysteemin toimijoita elämään todeksi SIAM -hengessä tapahtuvaa yhteistyötä.

Onnistuminen työssä mitataan tyytyväisinä asiakkaina ja parantuneena häiriö- ja ongelmahallinnan nopeutena ja laatuna, mikä näkyy vähäisempinä asiakasvaikutuksina, nopeampana läpimenoaikana ja kustannustehokkuutena.

Toivomme sinulta

Sinulla on palveluhallinnan ammattilaisen identiteetti ja haluat olla uudistamassa OP:n palveluintegraation käytäntöjä digitalisoituvassa maailmassa. OP:lle tuot kokemusta asiakkaan tai toimittajan puolelta esimerkiksi prosessipäällikön, työkalupäällikön, tuotepäällikön, arkkitehdin tai konsultin rooleista. Olet ollut rakentamassa ITSM-palvelumalleja, joissa SIAM-aspekti on vahvasti läsnä. Olet kokenut tekijä kansainvälisessä toimittajajohtamisessa.

Toivomme sinulta vahvaa osaamista vähintään yhdeltä seuraavista alueista:

A) Incident and Problem Management isossa yrityksessä, jossa on suuri määrä osin oman organisaation DevOps-tiimejä ja osin eri kumppaneille ulkoistettuja sovellus- ja infrapalvelutiimejä. Kokemus toiminnan kypsyyden kehittämisestä uudelle tasolle ja mukauttaminen ketterään kehitykseen. 

B) People Change Management / Agile Coaching monitoimittajaympäristön toimintatapoja uudistettaessa. Kokemus palveluiden toimintavarmuudesta ja nopean julkaisusyklin mahdollistamisesta DevOps:in keinoin.  

C) Palveluhallinnan datan analysointi, raportointi ja CSI -kohteiden nostaminen. ServiceNow -datamallin vahva tuntemus ja BI-työkalujen hyödyntäminen. Palvelutaso- (SLA/SLM) ja sopimushallinnan osaaminen.

Sinulla on kyky luoda yhteistyösuhteita, kommunikoida läpinäkyvästi, ja porukalla viedä asiat maaliin. Pystyt kuvaamaan monia riippuvuuksia sisältävät isot konseptit ja toteuttamaan kokonaisuuden ratkaisulähtöisesti pala kerrallaan Osaat selittää johtoryhmälle ja kouluttaa asiantuntijoille mitä ovat ITSM, SIAM, ITIL, CAB, SACM, DevOps, SNC Madrid, ONEiO ja miksi niiden käytöstä on hyötyä asiakkaalle.

Sinulla on korkeakoulututkinto tietojenkäsittelytieteestä tai muulta soveltuvalta alalta. Suomen ja englannin kielitaitosi on sujuva.

Mitä saat meiltä

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Vastuualueesi on monipuolinen ja pääset aidosti vaikuttamaan kehittämisen ratkaisuihin ja oman roolisi muotoutumiseen.

Tiimissäsi toteutetaan kehitysaihiot ideasta tuotantoon ja tiimi toteuttaa sille asetetut tavoitteet parhaaksi katsomallaan tavalla. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Teemu Mäkelä, p. 040 552 2988 tai teemu.makela@op.fi kertoo sinulle mielellään lisää. Teemun tavoitat parhaiten ti 25.6. klo 9-10 ja ma 1.7. klo 9-10.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 2.7. mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä suotta jätä hakemista viime metreille.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.