(Poistunut julkaisusta)

Process Owner (Financial Crime Prevention)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Nyt etsimme Helsinkiin Process Owneria vahvistamaan Talousrikollisuuden torjunnan Process Management tiimiä.

 

Tehtävästä

 

Tulet olemaan osa Process Management tiimiä, ja työsi pitää sisällään talousrikollisuuden torjunnan kehittämisen ja ylläpidon tehtäviä. Roolissa vastaat laajasta ja tärkeästä kokonaisuudesta liittyen AML/KYC riskimallien, skenaarioiden ja segmenttien optimointiin ja jatkuvaan parantamiseen, sekä siihen liittyvän toimintamallin kehittämisestä.

Työssä tulet edistämään ja johtamaan kokonaisuutta vahvalla analyyttisella otteella, huomioiden eri sidosryhmien tarpeet, sekä projektinhallintaan liittyvät seikat.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet työotteeltasi analyyttinen, itseohjautuva ja kykenet tehokkaasti ohjaamaan omaa ja muiden työtä. Tehtävä kysyy hyviä ihmisjohtamistaitoja, sillä tulet ohjaamaan henkilöitä, jotka työskentelevät myös kokonaisuuden parissa. Sinulla on erinomaiset taidot muutosten läpiviemisessä ja kykenet toimimaan organisoidusti myös nopeatempoisissa tilanteissa. Kykenet hahmottamaan ja kommunikoimaan kompleksisia asioita ymmärrettävällä tavalla eri sidosryhmille ja yleisöille.

 

Tehtävä edellyttää myös:

 

  • Kokemusta laajojen kokonaisuuksien johtamisesta ja kehittämisestä, ml. erilaisten toimintamallien jalkauttamisesta.
  • Kokemusta järjestelmien ja prosessien kehittämisestä vahvalla datavetoisella otteella.
  • Erinomaisia analyysi- ja kommunikointitaitoja.
  • Talousrikollisuuden torjuntaan (AML / KYC) liittyvien alueiden tunteminen.

 

Eduksi katsotaan pankki- ja vakuutustoiminnan ja maksuliikenteen ymmärrys, sekä ketterien menetelmien (Agile, SAFe) hallitsemista. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja ison talon edut talousrikollisuuden torjunnan mielenkiintoiselta osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä.

Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jossa saat kehittää myös omaa osaamistasi. Tehtävässä pääset toimimaan jatkuvasti muuttuvassa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa kehittämisessä hyödynnetään uutta teknologiaa ja kokeillaan uutta.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Team Leader in Analytics & Process Management Matti Törmänen kertoo mielellään lisää, puh: 046 921 4969. Tavoitat Matin parhaiten 25.9.2020 klo 12.00 -13.00 ja 1.10.2020 klo 12-13, sekä 8.10.2020 klo 13-14. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 11.10.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.