(Poistunut julkaisusta)

Process owner, Facility management
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt hankinta-, toimitila-, assistentti- ja tukipalvelut osaamiskeskuksen prosessi- ja palvelukehittämisen Process owneria (Facility Management) Helsinkiin.

 

Tehtävästä


Tulet dynaamiseen joukkoomme johtamaan OP Ryhmän ja Toimitilapalveluiden tavoitteita tukevia palveluprosesseja ja arvovirtoja. Vastuullesi kuuluu neljä Toimitilapalveluiden pääprosessikokonaisuutta kattaen kiinteistöjohtamisen, toimitilajohtamisen, kiinteistöhallinnon sekä operatiiviset palvelut rakennuttamisesta käyttäjäpalveluihin. Visioit, kehität ja ylläpidät prosesseja sekä niitä tukevia digitaalisia ratkaisuja että kehityspolkuja vastaamaan digitalisoituneen OP Ryhmän tarpeita, hyödyntäen ketterän ja Lean kehityksen menetelmiä. Tavoitteenasi on varmistaa prosessien suorituskyky tehokkaan mittariston ja seurannan avulla.

 

Mitä odotamme sinulta 


Olet sydämeltäsi ketterä kehittäjä, jonka asiantuntijuus vakuuttaa myös ympärillä olevat toimijat visioimistasi tulevaisuuden palveluista. Sinulta löytyy jo vahvaa kokemusta sekä näyttöjä tavoitteellisesta palveluiden kehittämisestä, muotoilusta että niitä tukevien prosessien, järjestelmien ja automaatioratkaisujen kehittämisestä, kuten myös käyttöönotosta suorituskyvyn varmistamiseksi. Projektinhallinta on osa arkeasi ja kokemuksesi on toimitila- ja kiinteistöpalveluiden puolelta. Tunnet alueesi palvelut ja tulevaisuuden mahdollisuudet ml. kiinteistöhallinta.
Vuorovaikutteinen ja sinnikäs työskentelytyylisi auttaa sinua päämäärien saavuttamisessa. Luot verkostoja eri sidosryhmiin ja pusket ideoitasi eteenpäin aina toteutuspisteeseen saakka. Odotamme, että sinulta löytyy tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja sujuva kommunikointi suomeksi ja englanniksi. 

 

Tarjoamme sinulle 

 

Pistämme asiat tapahtumaan ja projektit etenemään vauhdikkaasti. Porukkamme on iloista ja hyvällä draivilla hommia tekeviä asiantuntijoita. Rakennamme ketterästi prosesseja ja palvelumuotoilua valtakunnallisesti. Kanssamme pääset luomaan, kehittämään ja kasvamaan ennakkoluulottomassa ja kehityksen kärjessä liputtavassa organisaatiossa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri asiantuntijoidemme, kumppaneidemme sekä järjestelmätoimittajien kanssa. 


Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 15.2 mennessä. Kerro meille samalla motivaatiostasi ja osaamisestasi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Riitta Kivimaa. Riitan tavoitat puhelimitse 040 523 5746 pe 5.2. tai pe 12.2. klo 8-9. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.