(Poistunut julkaisusta)

Process owner, Facility management
OP-Palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Haemme nyt Hankinta- ja toimitilapalvelut -yksikköömme kokonaisvaltaiseen prosessi- ja palvelumuotoiluun kykenevää asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin tai Tampereelle.

Process owner, Facility management

Tulet dynaamiseen joukkoomme suunnittelemaan, kehittämään ja ylläpitämään OP Ryhmän tavoitteita tukevaa hankinnan ja toimitilapalveluiden palvelumuotoilua ja prosesseja. Vastuullesi kuuluu kaikkiaan yhdeksän toimitilapalveluiden palvelualuetta sisältäen mm. kiinteistöhallinnan, käyttäjäpalvelut, tilasuunnittelun sekä talotekniikan.

Visioit ja ylläpidät prosessiemme ja järjestelmiemme roadmappia ja kehität palveluprosessejamme nykyaikaisten ja ketterän kehityksen menetelmien avulla vastaamaan moderneja, digitalisoituneen OP Ryhmän tarpeita. Tavoitteenasi työssäsi on muodostaa uudet sekä yhtenäiset palveluprosessikuvaukset ja niitä tukevat digitaaliset ratkaisut.

Oikean osaajan tuntomerkit

Olet sydämeltäsi ketterä kehittäjä, jonka asiantuntijuus riittää vakuuttamaan myös ympärillä olevat toimijat visioimistasi tulevaisuuden palveluista. Verkostoitumiskyky ja vahvat vuorovaikutustaidot auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Ymmärrät liiketoiminnan puolen palveluntuotannosta, ja sinulla riittää sinnikkyyttä ja uskoa puskea ideoitasi eteenpäin päivänvaloon saakka.

Sinulta löytyy jo vahvaa kokemusta sekä näyttöjä tavoitteellisesta palvelumuotoilusta, palveluiden kehittämisestä sekä niitä tukevien prosessien ja järjestelmien kehittämisestä ja käyttöönotosta. Taustasi on toimitila- tai kiinteistöpuolelta, ja tunnet alueesi palvelut ja niiden tulevaisuuden mahdollisuudet. Toivomme, että sinulta löytyy tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, samoin kuin kyky haastella sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Lyhyesti: haussa siis liiketoimintalähtöinen toimitila- ja kiinteistöpalveluiden prosessien ketterä kehittäjä, joka taitaa myös alueen palvelumuotoilun.

Muutoksen tekijät

Pistämme asiat tapahtumaan ja projektit etenemään vauhdikkaasti. Porukkamme on iloista ja hyvällä draivilla hommia tekevää, ja rakennamme start-up -henkisesti prosesseja ja palvelumuotoilua valtakunnallisesti. Kanssamme pääset luomaan, kehittämään ja kasvamaan ennakkoluulottomassa ja kehityksen kärjessä liputtavassa organisaatiossa. Tiimisi lisäksi teet tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme ja asiantuntijoidemme sekä järjestelmätoimittajien kanssa.

Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Riitta Kivimaa kertoo sinulle mielellään lisää puh. 040 523 5746 (11.3 klo 16-17). Voit myös lähettää Riitalle kysymyksesi sähköpostitse riitta.kivimaa@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 25.3 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!