(Poistunut julkaisusta)

Process Owner, Configuration Management
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -organisaation Infrastruktuuri- ja palvelutuotanto -osastolle kokenutta muutos- ja jakeluhallinnan asiantuntijaa palveluintegraation alueelle. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin.

Process Owner, Configuration Management

Tehtävästä

Process Ownerina vastaat OP:n palveluintegraation toiminnasta laajassa monitoimittajaympäristössämme sekä ohjaat sisäisiä tuotantovastuullisia ja toimittajien edustajia.  

Keskeiset vastuualueesi ovat:

  • konfiguraatiohallinnan (SACM) prosessiomistajuus ja jatkuva parantaminen
  • palveluhallinnan informaationarkkitehtuurin omistajuus
  • SIAM-strategian kehittämiseen osallistuminen ja valmentaminen
  • palveluhallinnan integraatioratkaisuiden informaatiovirtojen omistajuus ja jatkuva kehittäminen
  • palveluhallintatyökalujen datamallin omistajuus ja kehityksen ohjaus
  • palvelumallin rakentaminen uusille kehityksestä operointivaiheiseen siirrettäville palveluille

Onnistuminen työssä mitataan tyytyväisinä asiakkaina ja parantuneena palveluhallinnan maturiteettina, mikä näkyy vähäisempinä häiriöinä, nopeampina muutoksina ja kustannustehokkuutena. SACM- ja SIAM -alueiden ollessa keskiössä tehtäväsi on ohjata johtaminen faktapohjaiseen dataan perustuvaan päätöksentekoon, jossa kaikilla osapuolilla on sama tilannekuva.

Toivomme sinulta

OP:lle tuot kokemusta asiakkaan tai toimittajan puolelta esimerkiksi prosessipäällikön, projektipäällikön, työkalupäällikön, tuotantopäällikön, arkkitehdin tai konsultin rooleista. Olet ollut rakentamassa ITSM-palvelumalleja, joissa SIAM-aspekti on vahvasti läsnä. Olet kokenut tekijä kansainvälisessä toimittajajohtamisessa.

Sinulla on kyky rakentaa yhteistyösuhteita, kommunikoida läpinäkyvästi ja porukalla viedä asiat maaliin. Pystyt kuvaamaan monia riippuvuuksia sisältävät isot konseptit ja toteuttamaan kokonaisuuden ratkaisulähtöisesti pala kerrallaan. Osaat selittää johtoryhmälle ja kouluttaa asiantuntijoille mitä ovat ITSM, SIAM, ITIL, IT4IT, SACM, CMDB, SNC Madrid, ESB, jne. ja miksi niitä käytetään.

Sinulla on korkeakoulututkinto tietojenkäsittelytieteestä tai muulta soveltuvalta alalta. Suomen ja englannin kielitaitosi on sujuva.

Mitä saat meiltä

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Vastuualueesi on monipuolinen ja pääset aidosti vaikuttamaan kehittämisen ratkaisuihin ja oman roolisi muotoutumiseen.

Tiimissäsi toteutetaan kehitysaihiot ideasta tuotantoon ja tiimi toteuttaa sille asetetut tavoitteet parhaaksi katsomallaan tavalla. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Teemu Mäkelä, p. 040 552 2988 tai teemu.makela@op.fi kertoo sinulle mielellään lisää. Teemun tavoitat parhaiten ti 25.6. klo 9-10 ja ma 1.7. klo 9-10.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 2.7. mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä suotta jätä hakemista viime metreille.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.