(Poistunut julkaisusta)

Process Operator, Energy Production
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Stora Enso on toiseksi suurin paperinvalmistaja Euroopassa. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja laaja tuotevalikoima sekä painotuotteisiin että toimistokäyttöön. Asiakkaat hyötyvät Stora Enson laajasta ensi- ja kierrätyskuidusta valmistetusta paperivalikoimasta sekä vahvasta toimialakokemuksesta, osaamisesta ja asiakastuesta.

Haemme nyt Stora Enson Anjalan Paperitehtaalle prosessinhoitajaa voimalaitokselle.

Työtehtäviin kuuluu prosessin tuotantotehtävien lisäksi erilaisia mekaanisen tai sähkö- ja säätöteknisen kunnossapidon tehtäviä koko tehdasalueella.

Tehtävävaatimukset

Sinulla on koneasentajan tai kunnossapitoasentajan koulutus ja usean vuoden työkokemus teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta. Sinulta löytyy myös teknistä ongelmanratkaisukykyä, hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta sekä asennus- ja laitostyökokemusta.

Vaihtoehtoisesti sinulla on sähkö- ja/tai automaatioasentajan tutkinto ja vähintään vuoden kokemus sähkö- tai automaatiokunnossapidon tehtävistä. Toivomme, että sinulla on kokemusta automaatio- ja laatusäätöjärjestelmistä sekä kokemusta logiikoista, taajuusmuuttajista ja sähkökäytöistä. Toivomme, että hallitset SAP R/3 -toiminnanohjausjärjestelmän. Englannin kielen taito katsotaan myös eduksesi.

Odotamme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta työtä ja työympäristöäsi kohtaan. Toivomme, että kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme Sinulle koulutuksen prosessin tuotantotehtäviin ja mahdollisuuden ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja

Haethan tehtävään 18.12.2020 mennessä.

Työtehtävän vastaanottaminen edellyttää hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Penttilä, osastotyönjohtaja, puh. 040 637 1356

Stora Enso Publication Papers Oy Ltd Anjalan Paperitehdas on osa Stora Enson Anjalankosken tehtaita. Anjalan Paperitehdas valmistaa hiokepitoisia painopapereita. Paperikone 2 valmistaa päällystettyä kirjapaperia ja paperikone 3 päällystämätöntä kirjapaperia sekä erikoissanomalehtipaperia. Anjalan tehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja henkilöstöä tehtaalla on noin 300.

Seuraa meitä

Instagram @storaensoworld

Facebook www.facebook.com/storaenso/

LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/