(Poistunut julkaisusta)

Process Excellence Engineer / Teknikum Oy, Sastamala
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020


Teknikum-Yhtiöt on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Vuonna 2020 konsernin liikevaihtotavoite on 70 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 700 henkilöä. Palvelusegmenttiimme kuuluvat kulutuksen ja korroosion suojaukseen liittyvät tuote- ja palveluratkaisut, nesteiden ja muiden materiaalien siirtoon suunnitellut teollisuusletkut ja letkuasennelmat sekä asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut polymeerituotteet. Yrityksemme on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001 ja IATF 16949 standardien mukaisesti. Teknikum-konsernin asiantuntemus kattaa Suomen, Saksan, Venäjän, Kiinan ja Unkarin sekä jälleenmyyjiemme kautta koko maailman Lisätietoja: www.teknikum.com

Etsimme nyt Teknikum Oy:lle Sastamalaan sinua osaava ja innostunut

Process Excellence Engineer

Tehtävässä vastaat osaltasi tehtaidemme automaation kehittämisessä, häiriöttömän tuotannon varmistamisesta sekä koneinvestointi- ja modernisointiprojekteista. Olet tärkeä osa tuotannonkehitystiimiä, joka vastaa tuotannon muutos- ja kehitysprojekteista Teknikumin tehdaspaikkakunnilla.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

  • toimia Teknikumin asiantuntijana tuotantoautomaation kehittämisratkaisuissa
  • löytää oikeat yhteistyökumppanit tuotannon automaatioratkaisuihin
  • osallistuminen tuotannon investointihankkeisiin
  • projektipäällikkyys nimetyissä kehityshankkeissa

Sinulla on näyttöä teollisuuden tuotantoautomaation kehittämisestä ja vaativista automaatioratkaisuista. Haluat mukaan kehittämään Teknikum Oy:n tuottavuutta, prosesseja ja laitteiden käytettävyyttä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa automaatioalan koulutusta (DI/InsAMK), kokemusta projektien johtamisesta ja teollisuuden automaatioratkaisuista sekä systemaattista työskentelyotetta.

Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa englanninkielen osaamista. Työskentelyotteesi on innostava ja saat työyhteisön mukaan kehityshankkeisiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään sekä yritystämme että itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut, ammattitaitoinen ja itseään kehittävä organisaatio.

Lisätietoja tehtävästä antavat Teknikum Oy:n General Manager Seppo Virtanen 040 8683 605 / seppo.virtanen@teknikum.com, Process Excellence Manager Matti Myllylä 040 766 8866 / matti.myllyla@teknikum.com sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen 040 700 8161. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV sekä hakemuksesi hakupainikkeen kautta 15.3.2020 mennessä.