(Poistunut julkaisusta)

Process Engineer
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Tehtäväkuvaus

 

Tehtävässä vastaat alueesi toiminnan ja prosessinohjauksen kehityksestä ja ohjauksesta. Työ painottuu tuotannon robottien käytön suunnitteluun ja tarpeen kartoitukseen. Selvität eri prosesseissa käytettyjä työmenetelmiä sekä laitteistoja ja kehität niitä tuottavammiksi, turvallisemmiksi ja laadukkaammiksi syvässä yhteistyössä osastosi työntekijöiden kanssa. Osallistut prosessimateriaalien ja käyttötarvikkeiden kulutuksen optimointiin sekä kustannustehokkaiden prosessien rakentamiseen. Laadit ja ylläpidät prosesseihin ja menetelmiin liittyviä ohjeistoja. Lisäksi osallistut mahdollisiin kehitysprojekteihin.

 

Edellytykset tehtävään

 

• Soveltuvaa tekninen, esimerkiksi insinöörin, koulutus

• Muutaman vuoden työkokemus teollisuudesta

• Tunnet teollisuuden robotit ja olet kiinnostunut niiden toiminnasta ja niiden käytön soveltamisesta tuotantoon.

• Prosessi- ja pintakäsittelytekniikoiden tuntemus on tehtävässä eduksi.

• Yksityiskohtaista ja analyyttista ongelmanratkaisukykyä

• Olet kekseliäs, työotteeltasi systemaattinen ja prosessiorientoitunut sekä kykenet ottamaan itsenäisesti vastuun oman alueesi hallinnoinnista ja kehittämisestä.

• Hyviä vuorovaikutustaitoja ja ennakkoluulotonta asennetta

• Käytännön englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme hakijalle

 

Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.

 

Täytä hakemuksesi 16.9.2018 mennessä

 

Lisätietoja

Aleksi Vetoniemi

Manager, Process Engineering

+358 409209029

 

Valmet Automotive on yksi maailman johtavista autoteollisuuden palveluntarjoajista. Tuotamme suunnittelu- ja valmistuspalveluja, sähköisen liikenteen ratkaisuja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, sähköiset ajoneuvot ja avoautot. Palveluksessamme on 6000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.