(Poistunut julkaisusta)

Process Development Manager
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020
Process Development Manager
 
Tule kanssamme rakentamaan terveysteknologian tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Haemme laatuosastollemme uutta vahvistusta johtamaan prosessien kehitystyötä. Laatuosaston vastuulla ovat mm. seuraavat asiakokonaisuudet:

 • laatujärjestelmän ylläpito ja kehittäminen
 • tuoterekisteröinnit
 • viranomaisvaatimusten seuranta ja toiminnan muutosten toteuttaminen
 • viranomaisyhteistyö
 • ympäristöasiat
 • yritysvastuu.

Tehtävän kuvaus

Process Development Managerina kehität ja ylläpidät Planmecan ja Planmedin tuotannon sekä tuotekehityksen lääkintälaiteohjelmistoihin liittyviä prosesseja. Osallistut ohjelmistokehityksen ohjaukseen vaatimusmäärittelystä validointiin ja tuet ohjelmistojen osalta viranomaishyväksyntöjen etenemistä. Kehität laatujärjestelmäämme sisältyviä toimintaohjeita ohjelmistokehityksen ja validoinnin osalta. Osallistut tuotantoon menevien tuoteohjelmistojen suunnittelukatselmointeihin sekä toimit sisäisenä asiantuntijana lääkintälaitteiden ohjelmistojen laatujärjestelmän, toimintaohjeiden ja soveltuvien standardien (IEC 62304, IEC 60601-1, ISO 14971, ISO 13485) osalta. Tehtävä sisältää myös muiden laatujärjestelmän alla toimivien prosessien kehitystä.

Odotamme sinulta

 • kokemusta ohjelmointiprosessin kehittämisestä sekä ohjelmistojen verifioinnista ja validoinnista
 • sovellettavien standardien tuntemusta sekä kykyä soveltaa standardeja ja lakeja käytäntöön 
 • lääkintälaitteiden kansainvälisten viranomaisvaatimusten (esim. MDR) tuntemusta
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. tekniikan tai luonnontieteiden alalta
 • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme laatuhenkisyyttä: ymmärrät viranomaisvaatimusten merkityksen ja osaat tuoda esille käytännön ratkaisuja muutosten toimeenpanemiseksi. Haluat toimia laatuasioiden äänenkannattajana. Toivomme sinulta myös hyviä työyhteisötaitoja eli olet tiimipelaaja, aktiivinen muutosten toteuttaja ja osaat motivoida ihmisiä. Tuot rohkeasti oman näkemyksesi esille muiden näkemyksiä kunnioittaen. Lisäksi katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen lääkinnällisten laitteiden asetuksen (MDR) tuomien toiminnan muutosten toteuttamisesta.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa. Tarjoamme sinun mukavan ja asiantuntevan tiimin tueksesi. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovatiivisesti. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme sitä myös tulevaisuudessa. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatujohtaja Niina Vuorikallas, puh. 050 514 7129 tai niina.vuorikallas (at) planmeca.com

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.11.2020 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.