(Poistunut julkaisusta)

Process Development Manager
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Edeltäjän siirtyessä meillä sisäisesti uusiin haasteisiin, haemme nyt uutta vahvistusta Process Development Manager –tehtävään. 

Tehtävästä
Process Development Managerina kehität ja ylläpidät Planmecan ja Planmedin tuotannon ja tuotekehityksen lääkintälaiteohjelmistoihin liittyviä prosesseja. Osallistut ohjelmistokehityksen ohjaukseen vaatimusmäärittelystä validointiin ja tuet ohjelmistojen osalta viranomaishyväksyntöjen etenemistä. Kehität laatujärjestelmäämme sisältyviä toimintaohjeita ohjelmistokehityksen ja ohjelmistojen kelpuuttamisen eli validoinnin osalta. Osallistut tuotantoon menevien tuoteohjelmistojen suunnittelukatselmointeihin sekä toimit sisäisenä asiantuntijana lääkintälaitteiden ohjelmistojen laatujärjestelmän, toimintaohjeiden ja soveltuvien standardiein (IEC 62304, IEC 60601-1, ISO 14971, ISO 13485) osalta.

Mitä odotamme sinulta?
- kokemusta ohjelmointiprosessin kehittämisestä ja ohjelmistojen verifioinnista/validoinnista
- kykyä soveltaa standardeja ja lakeja käytäntöön tehostaen toimintaa
- oma-aloitteisuutta
- paineensieto- ja priorisointikykyä
- halua ja taitoa motivoida ihmisiä
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
- lääkintälaitteiden kansainvälisten viranomaisvaatimusten tuntemusta 
- Polarion ALM- tai vastaavan ALM-ohjelmiston käyttökokemusta
- hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme
- tuntemukseksen PLM-järjestelmistä, esim. Teamcenter.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Lisätietoja tehtävästä antaa laatujohtaja Olli Heikkinen, puh.  020-7795404 tai olli.heikkinen (a) planmeca.com. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.5.2018 oheisen linkin kautta.