(Poistunut julkaisusta)

Process Development Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Haemme osaajaa Process Development Engineer -tehtävään Vantaan toimipisteellemme. Työtehtäviisi sisältyy sekä prosessin-, saannon- että laadun kehitystehtäviä. Osallistut tulevaisuuden älykkään tehtaan suunnitteluun ja rakentamiseen komponenttitestausalueellamme. Määrittelemme tarkemman tehtäväkokonaisuuden kanssasi ottaen huomioon osaamisesi, kokemuksesi ja mielenkiinnonkohteesi.

Toivomme sinun kiinnostuvan tekniikasta ja tuotannon toiminnan kehittämisestä. Olet myös motivoitunut kehittämään ammatillista osaamistasi. Pystyt ottamaan vastuuta aikatauluista, projektien sisällöistä ja tehtyjen ratkaisujen toimivuudesta käyttökohteissaan.

Tiimiisi kuuluu prosessikehityksen ja ohjelmistoalan ammattilaisia, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Lisäksi Cross-Functional Team -kulttuurimme myötä saat työssäsi sparrailutukea ja kannustusta eri alojen huippuasiantuntijoilta, jotka jakavat mielellään osaamistaan kanssasi ja haluavat oppia sinulta.

Tehtävässä menestymistäsi tukevat:

  • Soveltuva tekninen koulutustausta (esim. B.Sc, FM, M.Sc, Ph.D.)
  • Ongelmanratkaisutaitojen ja -tekniikoiden tehokas käyttö
  • Tietokantarakenteiden tuntemus (SQL)
  • Kokemus datan käsittelystä ja analysoinnista

Olet työskennellessäsi itseohjautuva, oppimishaluinen ja huolellinen. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä dokumentoit työsi tarkasti. Sopeudut myös ajoittain nopeatempoiseen ympäristöömme. Viihdyt tiimissämme, mikäli työskentelet mielelläsi yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa ja nautit pitkäjänteisestä kehittämisestä.

Muratalla me rakennamme uniikkeja ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnallista kehitystä parantamalla elämänlaatua sekä mahdollistamalla turvallisen, itseohjautuvan ajamisen. Meidän innovatiivisen anturiteknologiamme avulla autot pysyvät teillä, ihmisten sydämet jatkavat sykkimistään ja sillat eivät romahda. Mikäli haluat tukea yhteiskunnallista kehitystä kanssamme ja olet valmis loikkaamaan urapolkusi seuraavalle etapille, toivomme saavamme kunnian tutustua sinuun paremmin!

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, lähetä lyhyt saatekirje sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 16.10.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä. Voit tiedustella lisää tehtävästä ja Muratalla työskentelystä Reijo Kärkkäältä joko puhelimitse 050 341 3667 tai sähköpostilla reijo.karkas(a)murata.com.