(Poistunut julkaisusta)

Process Development Engineer
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2018

Kehitysinsinöörinä tehtävänäsi on kuumavalssauksen prosessien, erityisesti levyvalssauksen kehittäminen. Olet osa Technical Development, Process Development – yksikköön kuuluvaa noin kymmenen hengen ammattitaitoista tiimiä, joka vastaa Raahen tehtaan kuumavalssausprosessien kehittämisestä.

Tehtävästä

Päätehtävänäsi on levyvalssauksen kehittäminen, erityisesti tuotannon stabiilisuuden, kustannustehokkuuden sekä tuotteiden laadun kehittäminen. Keskiössä on erikois- ja premiumtuotteiden valmistuksen kehittäminen SSAB:n tuotetarjoaman mukaisesti. Hyödynnät SSAB One (LEAN) – toimintamalleja prosessien ja kehitystoiminnan jatkuvassa parantamisessa. Kykenet työskentelemään tehokkaasti osaamisverkostossa, johon kuuluvat erityisesti tuotanto, prosessikehitys, tuotekehitys ja investointipalvelut. Teet yhteistyötä myös muiden SSAB Europen toimipaikkojen henkilöstön kanssa. Kehität omaa osaamistasi ja luot verkostoja myös alan yliopistoihin ja tutkimuslaitoksiin.

Edellytämme

Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa sopivalta alueelta (esim. prosessitekniikka, prosessimetallurgia, materiaalitekniikka) tai vastaavia perustietoja. Etuna on kohtuullinen valssausprosessien ja SSAB:n tuoteportfolion tuntemus. Osaat toimia tiimissä ja omaat hyvät suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän, jossa pääset aitiopaikalle kehittämään SSAB:n strategian mukaisten premium- ja erikoisterästen valmistusta.

Jätä hakemuksesi viimeistään 9.12.2018. https://www.ssab.com/company/careers/job-opportunities

Lisätietoja: Jarmo Lilja, Prosessikehityspäällikkö, puh. +358 40 557 8892