(Poistunut julkaisusta)

Process Development Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Haemme Process Development Engineeriä Vantaan Martinlaaksoon. Tehtävässä tulet osallistumaan tulevaisuuden älykkään tehtaan suunnitteluun ja rakentamiseen. Työtehtävät sisältävät laitekehitysprojekteja, tuotannon automatisointia, laitehankintoja sekä muita prosessin-, saannon- ja laadun kehitystehtäviä. Rooli ja työnkuva määritetään palkattavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta kiinnostusta tekniikkaa ja tuotannon toiminnan kehittämistä kohtaan sekä halua kehittää ammatillista osaamistasi. Pystyt ottamaan vastuuta aikatauluista, projektien sisällöstä ja tehtyjen ratkaisujen toimivuudesta käyttökohteessaan tuotantoympäristössä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä huipputeknologian ja alan parhaiden osaajien parissa.

Jos kiinnostuit tehtävistä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.8.2018 mennessä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com