(Poistunut julkaisusta)

Process Controller
F9 DISTRIBUTION Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme joukkoomme uuteen tehtävään

Process Controlleria.

Työskentelet osana taloushallinnon tiimiä ja yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. johdon raportointiin ja talouden suunnitteluprosesseihin osallistuminen, liiketoimintayksiköiden tukeminen, osallistuminen erilaisiin kehityshankkeisiin ja talouden tietojärjestelmien kehittämiseen. Osana tehtävääsi on myös Baltian liiketoiminta- ja talousprosessien kontrollointi.

Sinulla tulee olla kaupallinen koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava) ja hyvät perustiedot taloushallinnon tehtävistä. Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä on etu. Konsernitehtävissä työskennellessäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen sekä suullista että kirjallista taitoa.

Olet tarkka, järjestelmällinen ja analyyttinen ja toimit tehokkaasti myös aikataulupaineen alaisena. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuun tehtävistäsi. Olet tiimipelaaja, jota on helppo lähestyä. Olet kiinnostunut kehittämään prosesseja, mutta hoidat tarvittaessa myös rutiinitehtävät.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV 1.10.2017 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.