(Poistunut julkaisusta)

Process Control Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2017

Haemme Muratan MEMS-elementtivalmistukseen Process Control Engineer -tehtävään henkilöä materiaalien mekaaniseen prosessointiin (mm. hionta, kiillotus) sekä lämpökäsittelyihin. Prosessikontrolliryhmä vastaa eri prosessivaiheiden laadun seurannasta, raportoinnista ja ensimmäisten asiakasta suojelevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Ryhmän vastuulla on myös kehittää prosesseja, kontrolleja ja toimintatapoja. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. tuotannon, laiteryhmän, prosessikehityksen, laaturyhmän, tuotannonkehityksen sekä tuotekehityksen kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat prosessien monitorointi, poikkeamiin reagointi ja juurisyyn selvitys. Teet työssäsi koesuunnittelua ja kehität tuotantoprosessiemme kontrolleja. Olet oma-aloitteinen ja luot positiivisella asenteellasi rakentavaa ja jatkuvan parantamisen ilmapiiriä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Soveltuvaa teknistä koulutusta (ins, DI, TkT)
Innovatiivista ajattelua ja innokkuutta päästä teknisten asioiden ytimeen
Ongelmanratkaisukykyä yksin ja tiimityönä
Puolijohdeteollisuuden valmistusprosessien ymmärtämistä
Tilastollisten menetelmien sekä data-analysointityökalujen hallintaa mm. SPC, Minitab
Pitkäjänteistä ja systemaattista asennetta kehitystyöhön
Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Tehtävässä on eduksi:

Riskien hallintaosaaminen esim. FMEA
Osaamista puolijohdeteollisuuden prosessilaitteista

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Salmi, puh 040-5742070. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 60 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com