(Poistunut julkaisusta)

Process Analyst Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Outotec Oyj on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, kestävän kehityksen ollessa toiminnan ytimenä. Etsimme nyt Outotecin Service Delivery-yksiköön Process Analystia analysoimaan prosessien ja tuotelinjojen tuottamaa dataa. Tässä tehtävässä menestymistäsi tukee parhaiten prosessi- tai valmistustekniikkaan liittyvät kokemus tai koulutus sekä motivoitunut ja oppimishaluinen asenne. Tämä on upea tilaisuus päästä hyödyntämään analyyttista lähestymistapaasi ja kehittämään osaamistasi mielenkiintoisella, tulevaisuuteen suuntaavalla toimialalla kokeneen tiimin tukemana.
KUVAUS
Työtehtäviisi kuuluvat järjestelmiin tulevan datan käsittely, haluttujen löydösten etsiminen ja dokumentointi. Kartoitat sopivimmat toimenpideratkaisut konsultoiden tarvittaessa asiantuntijoita ja tuotat parannusehdotuksia näiden löydösten pohjalta. Osallistut myös asiakkaan ongelmanratkaisutilanteisiin tutkimalla dataa ja tekemällä korjausehdotuksia vikatilanteisiin liittyen.

Tarjoamme


* Kokeneen tiimin tuen
* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä työympäristössä innovatiivisessa teknologia-alan yrityksessä
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.

TYÖNKUVA

* Datan kerääminen ja käsittely järjestelmissä
* Datan dokumentointi raportointia varten sekä haettujen löydösten jalostaminen tarvittaviksi toimenpiteiksi
* Kommunikointi asiantuntijoiden kanssa parannus- ja ratkaisuehdotuksiin liittyen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus, esim. prosessi-, valmistus-, tai kemian tekniikasta(DI/AMK)
* Hieman aikaisempaa tehtävälle relevanttia työkokemusta
* Sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito


Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen prosessidatasta ja prosessianalytiikasta sekä osaamisen MATLAB- ja R-ohjelmistoista

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6kk
* Sijainti: Rauhalanpuisto 9, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Outotecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj{target="_blank"} on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.