(Poistunut julkaisusta)

Private label -tuotteiden myyntipäällikkö
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Haemme joukkoomme innokasta markkinointihenkistä

 

PRIVATE LABEL -TUOTTEIDEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Ahlsellilla on kattava valikoima Private Label (PL) –tuotteita (LVI, sähkö ja työkalut). Tavoitteenamme on kasvattaa PL- tuotteiden myyntiä asiakkaillemme. PL-tuotteiden myyntipäällikön tehtävä on yhtiössämme uusi. Myyntipäälliköllä on tärkeä rooli koko tuotteen elinkaaressa aina hankinnasta myyntiin ja jälkimarkkinointiin saakka.

 

Jos olet aidosti kiinnostunut kaupan teosta ja lisäksi Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä yhdistettynä asiakaslähtöiseen tapaan toimia, voit olla etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus teknisestä tukkukaupasta ei ole edellytys, taustasi voi hyvinkin olla esimerkiksi kuluttajakaupan puolelta. Osaat konseptoida tuotetarjoaman ja kauppaat ja koulutat niitä aktiivisesti myynnille – myyjämme ovat tärkeä sisäinen yhteistyökumppanisi. Viihdyt myös hyvin ja usein asiakkaiden luona yhdessä myyntihenkilöstömme kanssa. Olet säännöllisesti yhteydessä tavarantoimittajiin sekä toimit aktiivisesti yhteistyössä pohjoismaisen tuoteorganisaatiomme kanssa.

 

Toivomme Sinulta jämäkkää ja määrätietoista otetta työhösi. Myyt ja tarjoat rohkeasti PL –tuotteitamme. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi englantia sujuvasti. Raportoit myyntijohtajalle ja kuulut myyntiorganisaatioon.

 

Saat hoidettavaksi selkeän kokonaisuuden, johon pääset hyvin omalla panoksellasi vaikuttamaan. Tukenasi on osaava myyntimme sekä kokenut tuotetiimi. Saat hyvän läpileikkauksen koko yhtiön toiminnasta niin kotimaan kuin Pohjoismaidenkin tasolla.

 

Kiinnostuitko? Jos näin, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta 21.03.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja voit kysyä myyntijohtajaltamme Antti Holopaiselta (puh. 040 803 5476) 13.3. klo 13.00-14.00 tai 15.3. klo 9.00-10.00.

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 4800. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi