(Poistunut julkaisusta)

Prisma-johtaja, Osuuskauppa Keskimaa
Kaupan toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Asiakaslähtöinen. Edullinen. Elämyksellinen. Prisma Seppälä ei ole vain Suomen 3. suurin ruokakauppa, se on rakennettu ja suunniteltu Suomen parhaimmaksi Prismaksi ja tätä työtä jatkamme edelleen. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkeämättä ja pyrimme takaamaan aina toiminnallamme sujuvan asioinnin, kattavat valikoimat sekä ripauksen yllätyksellisyyttä. Haluamme olla myös eturintamassa kokeilemassa ja käyttöönottamassa alan parasta tietotaitoa sekä uusia innovaatioita koko henkilökuntamme voimin. Tässä talossa on voimaa!

Etsimme nyt rohkeaa suunnannäyttäjää Jyväskylän Prisma Seppälän johtajaksi.

Prisma-johtajana vastaat Prisma Seppälän liiketoiminnan suunnitelmallisesta kehittämisestä ja tuloksesta. Toimit myös Osuuskauppa Keskimaan kaupan toimialan johtoryhmässä edistäen koko toimialan pitkän aikavälin tavoitteita. Näiden lisäksi teet tiivistä yhteistyötä Prisma-kiinteistön vuokralaisten, asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa taataksesi Seppälän kauppapaikan elinvoimaisuuden myös seuraaviksi vuosikymmeniksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vankkaa esimiestyökokemusta ja näyttöjä tuloksen tekemisestä. Työskentelyäsi ohjaavat asiakaslähtöinen ja kaupallinen ajattelu, nautit päivittäis- ja käyttötavarakaupan muuttuvista tilanteista ja pystyt johtamaan suurta työryhmää tavoitteellisesti. Olet työssäsi tuloshakuinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ketjutoiminnasta ja suuren työryhmän menestyksekkäästä johtamisesta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän vähittäiskaupan huippuammattilaisten joukossa. Keski-Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana mahdollistamme lukuisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia sekä tarjoamme valtakunnan kattavimmat ja monipuolisimmat henkilöstöedut.

Tervetuloa joukkoomme!
Lisätietoja tehtävästä antaa market-ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola. Tavoitat hänet parhaiten keskiviikkona 9.10 klo 16.00 - 17.30 ja tiistaina 22.10 klo 12-13.30, puh. 050 59 51 972.

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava yritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaan omistavat yli 130 000 keskisuomalaista kotitaloutta.

Hae tehtävää sähköisesti S-rekryn kautta (klikkaa 'täytä hakemus')