Principal Engineer, Data Services
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Primary location:

HELSINKI

Me täällä SOK:n Digikehityksessä kehitämme vähittäiskaupan, liikenne- ja polttonestekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialoille maailmanluokan palveluita, joissa käytettävyys ja laatu ovat tekemisemme kulmakiviä. Viimeisen parin vuoden aikana olemme uudistaneet työskentelytapamme tuomalla ohjelmoinnin, muotoilun ja liiketoiminnan ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen ja alkamalla toimia aiempaa tiiviimmin yhtenä tiiminä. Työssämme meitä motivoi toistemme ja asiakkaidemme auttaminen sekä haasteiden ratkaiseminen. Kaikki ei suinkaan ole vielä valmista, eikä varmaan koskaan täysin valmistukaan, sillä tekemistä ja kehitettävää meillä riittää! Olemme kuitenkin oikealla polulla, ja etsimme nyt uutta tiimiläistä yhteiselle matkalle!

Tehtävästä

Principal Engineerinä pääset helpottamaan suomalaisten arkea kehittämällä S-ryhmän vähittäiskaupan datapalvelua. Datapalvelu vastaanottaa tietoa useista eri lähteistä, käsittelee, tallentaa ja tarjoaa dataa reaaliaikaisesti eri toimijoille, kuten S-ryhmän verkkokaupoille. Datapalvelun kautta julkaistaan muun muassa vähittäiskaupan tuote-, valikoima-, myyntihinta- ja saldotietoa. 

Päivittäiset tehtäväsi koostuvat ohjelmoinnista, integraatioiden parissa työskentelystä ja arkkitehtuurin kehittämisestä. Olet mukana kehittämässä tiimisi työtapoja jatkuvasti paremmiksi laadun, viihtyvyyden ja tehokkuuden parantamiseksi. Et pelkää tutustua uusiin teknologioihin ja punnitset mielelläsi teknologiavalintoja parantaaksesi vanhaa ja ratkaistaksesi uusia liiketoimintatarpeita.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta ennen kaikkea vahvaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja kykyä työskennellä osana tiimiä. Sinulla on teknologista näkemystä, jonka avulla kykenet ottamaan palveluiden kehittämisessä huomioon liiketoimintatarpeet, tietoturvan, skaalautuvuuden, kustannustehokkuuden ja saatavuuden.

Datan käsittelyyn käytämme paljon Pythonia. Muuten koodi on enimmäkseen Javaa ja Kotlinia. Hyödynnämme laajasti AWS:n palveluja, kuten Fargatea, Aurora RDS:ää ja DynamoDB:tä. Infrastruktuurin pystytys hoituu CDK:lla ja Terraformilla. Kokemus edellä mainituista teknologioista ja tietomallinnuksesta yleisesti on eduksi, mutta annamme arvoa myös kyvyllesi ja innollesi oppia ja opiskella uutta.

Miksi juuri SOK:n Digikehitys?

Kiteytimme kuuteen kohtaan, mitä me voimme kompensaation, työsuhde-etujen ja mielettömien kollegojen lisäksi sinulle tarjota:

1. Mahdollisuuden päästä muuttamaan miljoonien suomalaisten arkea digitaalisuuden kautta.

2. Meillä olet päättäjä – et renki. Näet tuotteen koko elinkaaren ottaessasi vastuuta isommista kehityskokonaisuuksista.

3. Työsi on autonomista. Voit vaikuttaa siihen kuinka paljon ja mitä teet, tai miltä jokin näyttää. Koska matkamme on vasta alussa, vaikutat suoraan siihen, miten kehitystä tehdään yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä. Pöytääsi ei ole siis valmiiksi katettu – toivottavasti se sopii sinulle!

4. Työmäärämme ovat tolkullisia ja joustot mahdollisia. Meillä voit järjestää työsi siten, että arkesi sujuu. Vaikka olemme paljon yhdessä, myös etätyöt ovat arkeamme – etenkin nyt pandemian aikana.

5. Työmme maadoittuvat perinteisiin ja ymmärrettäviin asioihin kuten auton tankkaukseen, ruokaostoksiin, pankkiasiointiin tai hotelliyöpymiseen. Se myös tekee työstämme mielenkiintoista.

6. Tekninen ammattimaisuutemme ja monimuotoiset kehityshankkeemme kerryttävät osaamista, josta sinulle on takuulla hyötyä urallasi. Halutessasi sinun on mahdollista tehdä töitä eri teknologia-alueilla (esim. web, mobiili ja cloud) ja monen eri liiketoiminnan kanssa (verkkokaupat, hotelli- ja ravintolapalvelut, liikennemyymälät jne.)

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Jos onnistuimme herättämään kiinnostuksesi ja tunnistit itsesi kuvauksesta, tutustuisimme sinuun mielellämme paremmin! Luemme hakemuksia jatkuvasti, mutta lähetäthän omasi viimeistään sunnuntaina 21.3.2021. Jos haluat jutella lisää roolistasi, työkulttuuristamme tai muusta voit olla yhteydessä Lead Engineer Ville Vehviläiseen. Villen tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteesta ville.vehvilainen(a)sok.fi).

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427722
  • Tehtäväalue: IT, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki