Primavera aikatauluttaja, kokoaika, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019
Omaatko jonkin verran kokemusta Primavera -järjestelmästä ja haluat päästä kehittymään projektiluontoisessa työskentelyssä kansainvälisessä ympäristössä? Etsimme Outotecille aikatauluttajaa mukaan kolmevuotiseen projektiin vastaamaan projektiaikataulun ylläpitämisestä sekä resurssiaikataulun seuraamisesta. Mikäli sinulla on kokemusta projektityöskentelystä sekä tunnet Primavera -järjestelmän, lue alta lisää ja hae paikka jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista aikatauluttajaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Outotecille.
TYÖNKUVA
Toimenkuvaasi kuuluu asiakasprojektin aikatauluttaminen Primavera -järjestelmällä. Aikatauluttamiseen liittyviä tehtäviä ovat muun muassa projektiaikataulun ylläpitäminen ja päivittäminen, tavaravirtojen koordinoiminen projektin tarpeiden mukaan sekä resurssiaikataulujen koordinoiminen. Olet myös vastuussa projektin edistymiskäyrän tekemisestä ja analysoimisesta.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen projektitiimin kanssa. Tehtävä sopii sinulle joka haluaa kehittyä projektityöskentelyn sekä projektien aikatauluttamisen ja resurssien hallinnan parissa. Kyseinen positio tarjoaa mahdollisuuden kehittyä monipuolisempiin tehtäviin Outotecin sisällä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on kokemusta aikatauluttamisen tehtävistä sekä kokemusta Primavera -järjestelmästä. Tämän lisäksi olet joustava sekä oma-aloitteinen työntekijä. Koska toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen projektitiimin kanssa, edellytetään sinulta vahvaa englannin kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kokemusta projektien aikataulujen parissa työskentelystä
* Jonkin verran kokemusta Primavera -järjestelmästä
* Oma-aloitteinen ja joustava työote
* Sujuva englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256193
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo