Pricing Analyst
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2021

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä analytiikasta innostuva tekijä, jolla on aito halu ja into myös koodata? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kahta henkilöä tehtävään Pricing Analyst.

KUVAUS OSASTOSTA: Hinnoittelutoimi tukee Fennia vahinkovakuutuksen liiketoimintaa tuottamalla hinnoitteluun vaadittavat dataputket, menetelmien kehityksen, analyysit, ylläpidon, raportoinnin ja dokumentaation. Olemme rakentamassa täysin uutta hinnoittelun prosessia täysin uuteen pilvipohjaiseen järjestelmään. Pricing Analyst toimii osana hinnoittelutointa. Seuraamme myös riskien kehitystä ja yhdessä tuoteasiantuntijoiden, underwritereiden ja aktuaarien kanssa osallistumme hinnoitteluun liittyvään päätöksentekoon. Jaamme yksikössä vastuita - kuitenkin niin, että rakenteemme mukaisen lajijaon lajeista vastaa aina yksi hinnoitteluanalyytikko, ja hänellä on aisaparina kollega, jotta varmistamme laadun ja resursoinnin joka tilanteessa. Lisäksi koko yksikkö osallistuu menetelmien kehittämiseen.

KUVAUS TEHTÄVÄSTÄ: Kehität työssäsi joko omaisuusvakuutusten, ajoneuvovakuutusten tai henkilövakuutusten hinnoittelua. Tähän kuuluu koko ketju datan poiminnasta, analyysien kautta ylläpitoon, dokumentointiin ja hinnoittelun monitorointiin. Osallistut myös koko tiimin yhteisen hinnoittelun infran kehittämiseen ja ylläpitoon. Apunasi on samanhenkinen tiimi hinnoitteluanalyytikoita. Opettelet jatkuvasti uusia menetelmiä, joilla Fennian hinnoittelu saadaan toimimaan mahdollisimman luotettavasti ja laadukkaasti. Lasket liiketoiminnalle tuotteiden kannattavuuksia ja visualisoit tarvittavia hinnoittelumuutoksia.

Tärkeimmät sidosryhmät tehtävässä ovat tuoteasiantuntijat, aktuaarit ja johto. Meneillään oleva Tulevaisuuden Fennia -projektin myötä olet myös runsaasti yhteydessä projektin ulkomailla oleviin työntekijöihin.

Toimen hoitaminen edellyttää teknisten ratkaisuidemme visualisointia ja kommunikointia yhteistyökumppaneillemme, ohjelmointi-innokkuutta ja ongelmanratkaisuhalukkuutta. Työn aloittamisessa auttaa, jos sinulla on jo kokemusta vakuutusten hinnoittelusta ja vakuutusalan käsitteistä. Työmme on usein projektiluontoista, joten sinulta odotetaan joustoa projektien ollessa kiivaimmillaan. Aiempi kokemus datan käsittelytöistä on myös eduksi.

Sinulla on plakkarissa korkeakoulutason matematiikan ja tilastotieteen opintoja ja pystyt työskentelemään täysipäiväisesti.

On suositeltavaa, että osaat jotain seuraavista ohjelmointikielistä: Python, SAS, R, SQL.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Pricing Analyst tehtävä on palkitseva, mielenkiintoinen ja monipuolinen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme vakuutusalan huippuosaajaksi. Lisäksi saat käyttöösi Fennia-konsernin monipuoliset henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tiimissämme on innostunut tekemisen meininki ja kannustamme toisiamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia yhdessä. Tule mukaan Fennian muutosmatkalle, jossa rakennamme yhdessä alan parasta asiakaskokemusta ja uusia työtapoja! Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa hinnoittelujohtaja Mikko Jaakkola, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse arkisin klo 8-8:30 ja 16-18 numerosta 050 4060 717.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 15.12. Ensimmäiset haastattelut pidetään viikoilla 44-48. Haastatteluissa on Mikon lisäksi mukana myös muita hinnoittelutoimen jäseniä.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa! 

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1518630
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa