(Poistunut julkaisusta)

Presto
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Tarjoilijoita ja sali-apulaisia Preston pikkujoulukauteen!

Esplanadin puiston kupeesta löytyy pala Italiaa. Presto on ravintola täynnä herkullisia makuja parhaista italialaisista raaka-aineista. Prestossa annokset valmistuvat Mozzarella Barissa tai Trattorian pizzauunissa käsityönä. Jokaista suupalaa täydentävät herkulliset, huolella valikoidut juomat.

Yläkerran Loungessa on tilaa tavata ystäviä, kokoontua työporukalla tai järjestää tilaisuuksia. Tämän lisäksi Preston kaupasta voi ostaa valmiit kastikkeet, öljyt, pastat ja muut herkut sekä hyvän valikoiman kirjoja.

Etsimme Preston pikkujoulukauteen a la carte taitoisia tarjoilijoita iltapainoitteisiin työvuoroihin ke-la välille sekä saliapulaista lounasvuoroihin ma-pe välille. Tarjoilijavuoroissa avustetaan myös Savoyn väliaikatarjoilusssa (viini ja kuohuviini tarjoilut).

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa ravintola-alan kokemusta
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • iloista ja reipasta palveluasennetta


Työvuoroja lokakuun lopusta jouluun asti, töitä voi jatkaa mahdollisesti myös joulun jälkeen. Tarjoilijavuorot painottuvat ke-la iltoihin klo 18.30-22.30(/24.00) välille ja sali-avustajan tehtävät lounasvuoroihin ma-pe klo 11.15-15.15 välille.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja valmistaudu pikkujoulukauteen!


Lisätiedot & kyselyt:

Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 1515 
marianne@smilepalvelut.fi