(Poistunut julkaisusta)

Presales-myyjä
Arter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Toimintamme kasvaessa haemme asiakaslähtöistä Presales-myyjää vastaamaan ARC- ja IMS-ohjelmistojen myyntiprosessin käynnistämisestä. Tehtävässäsi kontaktoit uusia, tulevia asiakkaitamme ja toimit sisäisesti tärkeänä ohjaajana myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa.

Mitä tarjoamme?                                      

  • Menestyvän myyntitiimin, joka on valmis kehittämään ja tukemaan sinua työssäsi
  • Hyvät työkalut ja uudet toimitilat
  • Tehokkaan ja tuloksellisen myyntiprosessin
  • Mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi
  • Henkilökohtaista myyntikoulutusta
  • Rennon ja innostavan työilmapiirin
  • Vakituisen työsuhteen

Mitä haemme?

Tässä työssä asenne ratkaisee. Haluat oppia laadukkaaseen ja tulokselliseen myyntityöhön asiakaslähtöisyyttä unohtamatta.

Työssä on eduksi, jos olet aiemmin työskennellyt asiakasrajapinnassa ja sinulle on luontevaa viestiä asiakkaiden kanssa niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Olet myyntihenkinen, järjestelmällinen ja osaat organisoida työsi. Kiinnostus liiketoiminnan kehittämiseen tukee sinua tehtävässäsi.

Emme hae valmista myyntitykkiä, vaan loistavalla asenteella varustettua tekijää. Koulutamme sinut tehtävään ja kokenut myyntitiimi auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Tavoitteena on, että hyvien tulosten myötä jatkossa pääset etenemään kohti haastavampia tehtäviä organisaatiossamme. Hyvä lähtökohta olisi esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa oleva tai jo valmistunut henkilö.

Hae jo tänään!

Hae meille lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi tai LinkedIn-profiilisi osoitteeseen https://www.lyyti.in/presales-myyja-arteroy mahdollisimman pian, viimeistään 9.5.2018. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoa meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat osoitteessa www.arter.fi sekä ottamalla yhteyttä myyntijohtaja Timo Kumpulaiseen, 045 141 6423, timo.kumpulainen@arter.fi

Presales -myyjä Presales Pre-Sales Solutions Specialist Softamyyjä Ratkaisumyyjä B2B-myyjä BtoB-myyjä Tekninen myyjä Sales Sales manager Sales Talent