(Poistunut julkaisusta)

Presales Coordinatoriksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Presales Coordinator

”Parasta tässä työssä on työkaverit ja etenkin meidän huikea tiimi, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Joka aamu on kiva tulla töihin ja työpäivät kuluu kuin siivillä, kun työn lomassa huumori kukkii ja nauru raikaa. Työ presales coordinatorina on palkitsevaa, koska oman työn tuloksen pääsee näkemään konkreettisesti. Pääsen päivittäin keskustelemaan mielenkiintoisten asiakasyritysten edustajien kanssa ja olemaan se ensimmäinen askel yrityksen rekrytointihaasteiden ratkaisemisessa. On erityisen hienoa saada edustaa Studentworkia ja omalla työpanoksellaan mahdollistaa upeita työllistymismahdollisuuksia nuorille osaajille” - Elina Auvinen, Presales Coordinator

Etsimme useampaa motivoitunutta ja tuloshakuista Presales Coordinatoria vahvistukseksi Helsingin Presales-tiimiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on huhtikuun 2020 aikana.

Presales Coordinatorina toimit kasvutavoitteidemme ytimessä mahdollistaen uusia asiakaskohtaamisia. Tässä merkityksellisessä roolissa teet näkyväksi sen, miten myyntiprosessin alkupään tekemisellä voidaan tehostaa sekä parantaa myynnin tuloksia. Jokaisessa kohtaamisessasi luot ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja vastaat siitä, että olemme ”top of mind” asiakkaidemme ajatuksissa. Työssäsi Presales Coordinatorina Hubspot ja Salesforce tulevat sinulle hyvinkin tutuiksi. Tässä roolissa pääset myös omalla työpanoksellasi vaikuttamaan palkkiosi suuruuteen sekä kehittymään todelliseksi myynnin ammattilaiseksi!


Työssäsi Presales Coordinatorina
  • Prospektoit, tunnistat uusia myyntimahdollisuuksia ja olet vastuussa uusasiakashankinnasta
  • Olet yhteydessä sekä uusiin että olemassa oleviin asiakkaisiin sähköpostitse ja puhelimitse tuottaen liidejä myyjillemme
  • Sovit asiakastapaamisia
  • Huolehdit laadukkaasta ja oikea-aikaisesta viestinnästä asiakasyrityksillemme sekä Studentworkin sisäisille työntekijöille
Etsimällämme Presales Coordinatorilla on
  • Hyvät tietotekniset perustaidot ja jonkin verran kokemusta toimistotyöstä esim. työharjoittelun kautta
  • Loistavat vuorovaikutustaidot ja rohkeutta tarttua luuriin
  • Sitkeyttä työskennellä pitkäjänteisesti asetettujen tavoitteiden eteen sekä huolellinen ote jokapäiväisessä tekemisessä
  • Halu elää arvojemme mukaisesti ja kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta sekä kykyä elää muutoksessa

Näistä syistä meillä viihdytään
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat kollegamme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta sekä tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. 

Monipuolisten uramahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, kattavan perehdytyksen sekä välittömän esimiesten tuen. Olemme kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Niin, ja työporukkamme on aivan priimaa. Käy tsekkaamassa Instagramissa ja Linkedinissä meininkiämme: Studentwork Finland! 

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 29.3.2020. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Manager Emmi Manneriin, emmi.manner@studentwork.com, +358 40 358 4527 tai Talent Acquisition Coordinator Christina Fagerströmiin +35840 571 3296, christina.fagerstrom@studentwork.com.


Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.