(Poistunut julkaisusta)

Presales Coordinatoriksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019
Presales Coordinator

Etsimme motivoitunutta ja tuloshakuista Presales Coordinatoria vahvistukseksi Helsingin Presales-tiimiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on tammikuun 2020 aikana.

Presales Coordinatorina toimit kasvutavoitteidemme ytimessä mahdollistaen uusia asiakaskohtaamisia. Tässä merkityksellisessä roolissa teet näkyväksi sen, miten myyntiprosessin alkupään tekemisellä voidaan tehostaa sekä parantaa myynnin tuloksia. Tehtävässäsi olet vastuussa uusasiakashankinnasta ja luot uusia myyntimahdollisuuksia laadukkailla prospekteilla. Lisäksi kontaktoit potentiaalisia yritysasiakkaita tuottaen lämmitettyjä liidejä myyntiorganisaatiollemme sekä sovit asiakastapaamisia myyjillemme. Jokaisessa kohtaamisessasi luot ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja vastaat siitä, että olemme ”top of mind” asiakkaidemme ajatuksissa. Työssäsi Presales Coordinatorina Hubspot ja Salesforce tulevat sinulle hyvinkin tutuiksi. Tässä roolissa pääset myös omalla työpanoksellasi vaikuttamaan palkkiosi suuruuteen.

Työssäsi Presales Coordinatorina
  • Prospektoit, tunnistat uusia myyntimahdollisuuksia ja olet vastuussa uusasiakashankinnasta
  • Olet yhteydessä sekä uusiin että olemassa oleviin asiakkaisiin sähköpostitse ja puhelimitse tuottaen liidejä myyjillemme
  • Sovit asiakastapaamisia
  • Huolehdit laadukkaasta ja oikea-aikaisesta viestinnästä asiakasyrityksillemme sekä Studentworkin sisäisille työntekijöille
Etsimällämme Presales Coordinatorilla on
  • Jonkin verran kokemusta toimistotyöstä esim. työharjoittelun kautta
  • Loistavat vuorovaikutustaidot ja rohkeutta tarttua luuriin
  • Sitkeyttä työskennellä pitkäjänteisesti asetettujen tavoitteiden eteen sekä huolellinen ote jokapäiväisessä tekemisessä
  • Kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta sekä kykyä elää muutoksessa
  • Halu elää arvojemme mukaisesti

Me tarjoamme sinulle
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. Näiden lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 8.12.2019. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Manager Emmi Manneriin +358 40 358 4527.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.